Zvezda veliča slavlje Olimpijakosa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2012.
12:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iz Crvene zvezde danas je stigla potvrda da je ta ekipa prihvatila poziv bratskog Olimpijakosa da 9. maja odigra prijateljski meč na "Karaiskakiju" a povod je proslava titule grčkog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Olimpijakos je osvojio 39. titlu šampiona Grčke i tim povodom uputio je Crvenoj zvezdi pozivnicu da 9. maja odigraju prijateljski meč u Pireju u sklopu proslave šampionske titule.

Crvena zvezda danas je potvrdila svoj dolazak i meč će biti odigran u 19 časova 9. maja. Čelnici Olimpjakosa veruju da će ambijent na stadionu biti sjajan pošto se navijači dva kluba nalaze u "bratskim" odnosima.

Iz Crvene zvezde su istakli da će taj meč poslužiti kao generalna proba pred finale Kupa Srbije koje se igra 16. maja u Kruševcu.

Takođe, klub iz Ljutice Bogdana zahvalio se Marku Panteliću koji nastupa za Olimpijakos što je svojim zalaganjem posredovao u organizaciji ovog prijateljskog susreta.

Svi u beogradskoj ekipi veruju da će Panta biti sjajan domaćin i da će tribine "Karaiskakia" biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Ne propustite