Zvezda veruje da može do senzacije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2012.
22:55
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Vaterpolisti Crvene zvezde poslednji put su osvojili titulu u domaćem šampionatu davne 1993. godine. Tada je pobeđen Partizan a isti rival sutra izlazi na megdan crveno-belima koji veruju da mogu da ponove uspeh iz 1993.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Nema sumnje da je ekipa Partizana veliki favorit u finalu plej ofa domaćeg vaterpolo šampionata. Iz Zvezde nisu ni pomišljali da prete višestrukom uzastopnom osvajaču nacionalnog trofeja ali veruju da imaju svoje šanse.

Krilo Crvene zvezde Strahinja Rašović priželjkuje uspeh i obećava maksimalno zalaganje svih Zvezdinih igrača.

"Zvezda je poslednji put bila šampion 1993. godine, kada je u finalu pobedila Partizan. Bilo bi lepo da se to sada ponovi, a mi ćemo dati sve od sebe da tako bude. Mi smo plasmanom u finale, na neki način, već ispunili cilj. Naravno, to nas neće sprečiti da se nadamo trofeju" rekao je Rašović.

Kandidat za nacionalni tim istakao je da Zvezda može da traži svoju šansu u činjenici da na golu Partizana neće biti Slobodan Soro koji je polomio prst.

"U duel ulazimo rasterećeno i u kompletnom sastavu, dok za Partizan ne brani Soro i to ćemo pokušati da iskoristimo" dodao je Rašović.

Prvi meč finalne serije igra se sutra na "Banjici" sa početkom od 20 časova i 30 minuta dok će se drugi igrati na "Tašmajdanu" kada će Zvezda biti domaćin.

Ne propustite