Zvezda vežbala za Slobodu pred praznim tribinama

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.11.2013.
17:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka remizirali su na našem najvećem stadionu u prijateljskoj utakmici igranoj u sklopu priprema za završnicu jesenjeg dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović iskoristio je pauzu u šampionatu da oproba formu svojih izabranika koji nisu završili u reprezentativnim selekcijama.

Crvena zvezda je "iza zatvorenih" vrata dočekala Spartak iz Subotice a timovi su nastupili u kombinovanom sastavu.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Ahčin, Arauho, Lazić, Nenadić, Jokić, Savićević, Mirić, Mladenović, Mihajlović i Onjilo.
Rezerve: Trkulja, Đorđević, Đuričković, Čikić, Grujić.

SPARTAK: Jovanić, Stevanović, Radović, Cicmil, Puškarić, Kovačević, Trivunović, Mrkela, Torbica, Šarac, Nosković.
Rezerve: Janošević, Farkaš, Antonić, Vidović, Vojvodić, Džugurdić, Milivojev, Jondić, Mezei, Marković, Popara.

Meč je završen rezultatom 1:1 (1:0) a Zvezdu je u prednost doveo kapiten na današnjem susretu Vukan Savićević. Savićević je sa bele tačke pogodio za vođstvo domaćih i sa prednošću Crvene zvezde otišlo se na odmor.


Već na startu drugog dela igre Torbica je centrirao sa leve strane a najbolji u skoku bio je Radović koji je postavio, ispostavilo se, konačanih 1:1.

Iako Zvezda nije nastupila u najjačem sastavu bila je ovo odlična prilika da izabranici Slaviše Stojanovića naprave "generalnu probu" za ono što ih čeka već tokom narednog vikenda, kada pred praznim tribinama, odlukom Disciplinske komisije FSS, dočekuju Slobodu iz Užica.

Isto važi i za fudbalere Spartaka koji će, za dve nedelje, gostovati Partizanu na meču koji će biti odigran bez prisustva navijača.

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 16. novembra, odigrati još jedan kontrolni susret protiv prvoligaša, ekipe Doline u Padini. Početak meča zakazan je za 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite