Zvezda vs FMP - Emocije večeras u drugom planu (17:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 12.04.2014.
12:12
Izvor: Sportske.net

Posle eliminacije iz Evrope, košarkaši Crvene zvezde utakmicom protiv FMP-a nastavljaju takmičenje u domaćoj Superligi. Trener ''Pantera'' Milan Gurović poručuje da u Zvezdi večeras ne mogu da računaju na njegove emocije.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako je pre nešto više od nedelju dana izgledalo da bi Zvezda mogla da se bori i za trofej u Evrokupu, posle ubedljvog poraza u Kazanju ostaje im da sve snage usmere na domaću Superligu i završnicu ABA lige.

Večeras crveno-beli igraju meč drugog kola Superlige, rival je ekipa FMP-a, pa navijali Zvezde veruju da je ovo prava prilika da se njihovi ljubimci oporave od poraza u Kazanju.

Ipak, bez obzira na poznate odnose ova dva kluba, iz redova FMP-a poručuju da Zvezda neće imati lak posao i da će učiniti sve da iznenade favorizovanog rivala.

Tu poruku je poslao i trener FMP-a Milan Gurović, čija ljubav prema Crvenoj zvezdi je odavno poznata, ali on uverava da to večeras neće dolaziti do izražaja.

''Nema popusta! Ja sam profesionalac i maksimalno se borim za uspeh svog tima koji vodim. Emocije su večeras po strani'', jasan je Gurović u izjavi za ''Sport''.

Ono što bi moglo da ide u prilog njegovom timu jeste i umor košarkaša Crvene zvezde od utakmice protiv Uniksa i dugog putovanja u Kazanj, kao i činjenica da trener Dejan Radonjić neće moći da računa na usluge povređenoh Katića i Radenovića.

U prvom kolu su, podsetimo, i Zvezda i FMP ostvarili pobede, pa će biti zanimljivo videti kakav otpor ''Panteri'' mogu da pruže favorizovanom domaćinu.

Utakmica se igra u Pioniru, a počinje u 17 časova.








Ne propustite