Zvezda za čast "večitih" (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.12.2012.
11:19
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Zadra uspeli su da skinu "skalp" crno-belom delu "večitih" a Crvena zvezda Diva će u "Pioniru" pokušati da "osveti" Partizan i što je još važnije da godinu na izmaku završi u pobedničkoj atmosferi.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Poslednji takmičarski meč u 2012. godini Crvena zvezda Diva igra na svom terenu protiv ekipe Zadra.

U petnaestom kolu regionalne košarkaške lige crveno-beli će imati priliku da eventualnim trijumfom osiguraju ostanak na drugoj poziciji na tabeli pred odlazak na dvonedeljni odmor.

Protivnik je o svom kvalitetu govorio na meču sa Partizanom pa Vlada Vukoičić i njegovi izabranici dobro znaju šta mogu da očekuju.

Na kraju krajeva, košarkaši Crvene zvezde i sami su iskusili kvalitet Zadrana jer su u prvom delu šampionata u "Krešimiru Ćosiću" poraženi rezultatom 98:81.

I trener Crvene zvezde Diva koji nije tada vodio ekipu svestan je da će duel sa Zadrom biti najvažniji kako bi se sačuvao mir u kući tokom praznika.

"Kao treneru, najvažniji mi je Zadar, ono što je najkonkretnije, najbliže. Ostale rivale, odnosno raspored, nije zahvalno da komentarišem u ovom trenutku" kazao je strateg crveno-belih.

Duel petnaestog kola ABA lige između Crvene zvezde Diva i Zadra zakazan je za 19 časova a domaćin je otvorio vrata hale "Pionir" za sve one koji žele da pomognu crveno-belima u borbi za nove bodove.


Ulaz je besplatan pa se očekuje praznična atmosfera u "Pioniru".

Ne propustite