Zvezda: "Za poslednji korak potrebni su SVI!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.05.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji u četvrtak bi mogao i matematički da osvoji titulu u Jelen Superligi posle skoro sedam godina posta a čelnici Crvene zvezde odlučili su da ulaz na duel sa OFK Beogradom bude besplatan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pobedom nad Slobodom u Užicu (0:2) fudbaleri Crvene zvezde stigli su na korak od titule koja se na "Marakani" čeka skoro sedam godina a šest takmičarskih sezona.

Na "Marakani" se poslednji put slavila titula 27. maja 2007. godine, uoči prvenstvenog susreta sa Hajdukom iz Kule, a to je ujedno bila jedina titula koju je Zvezda osvojila od osamostaljenja Srbije.

U Ljutice Bogdana nadaju se još jednoj pobedi u pretposlednjem kolu Jelen Superlige kojom bi i matematički bila obezbeđena 26. titula u bogatoj istoriji kluba, zbog čega je odlučeno da ulaz na duel sa OFK Beogradom bude besplatan.

"Našoj Crvenoj zvezdi je potrebna podrška svojih navijača, u najvažnijoj utakmici u skorijoj istoriji kluba. U četvrtak 15. maja u 17 časova, u utakmici 29. kola protiv OFK Beograda, Crvenoj zvezdi je neophodna podrška 50.000 'Delija'. Ne 30 hiljada, ne 40 hiljada. Našoj Crvenoj zvezdi potrebni su SVI" stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Zbog toga je odlučeno da ulaz na duel 29. kola Jelen Superlige bude besplatan, čime klub želi da se zahvali navijačima na bezrezervnoj podršci tokom čitave sezone.

Fudbalski savez Srbije omogućiće da trofej osvajača nacionalnog šampionata bude donet na "Marakanu" u četvrtak, kako bi u slučaju Zvezdine pobede primopredaja bila izvršena po završetku duela sa OFK Beogradom.

Ne propustite