Zvezda - Zar treba strahovati od Islanđana i Farana?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.06.2013.
16:41
Izvor: Beta

Stigle i prve reakcije iz Crvene zvezde na današnji žreb kvalifikacija za Ligu Evrope. Opšta je ocena da potencijalne rivale na Marakani ne poznaju dovoljno, ali su uvereni da nema razloga za strah od nekakvog iznenađenja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener u Crvenoj zvezdi Bratislav Živković ocenio je danas da je njegova ekipa favorit u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa i da navijači ne treba da strahuju.

Fudbaleri Zvezde će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika duela izmedju islandskog IBV-a i HB Toršavna sa Farskih ostrva.

"Mislim da je žreb dobar. U ovom trenutku zaista ne poznajemo ni IBV sa Islanda niti Toršavn sa Farskih ostrva. U svakom slučaju, dobro ćemo se pripremiti pred ove utakmice i saznati sve što je moguće o rivalima. Navijači Zvezde ne treba da strahuju, iako je danas u fudbalu mnogo iznenadjenja", rekao je Živković za sajt kluba.

On je kazao i da crveno-beli moraju biti oprezni.

"Mislim da smo favoriti, ali da moramo biti puni respekta i opreza prema svakoj ekipi. Dobro je, takođe, što prvu utakmicu igramo kod kuće. Optimista sam", rekao je živković.

Kapiten Nenad Milijaš rekao je da uopšte ne poznaje ekipe IBV-a i Toršavna.

"Bio sam i na Islandu i na Farskim ostrvima, ali zaista ne poznajem pomenute klubove niti njihov stil igre, istoriju i slično. Sigurno je da smo favoriti protiv obe ekipe, ali moramo da ih dobro upoznamo, da uradimo dobar skauting i spremni udjemo u utakmice", kazao je Milijaš.

On je podsetio da Zvezda ima mladu ekipu, ali je dodao da od te dve ekipe svakako ne treba da strahuju.

"Zvezda ima, za sada, mladu ekipu kojoj će sigurno dobro doći neka pojačanja zbog evropskih utakmica. Ipak, mislim da navijači ne moraju da strahuju od ekipa sa Islanda i Farskih ostrva. Ne mogu da kažem ni da li je ovo dobar žreb, jer nisam pratio ostale moguće rivale, ali svakako ovo nisu ekipe od kojih treba da strahujemo", kazao je Milijaš.

Ne propustite