Zvezdan Terzić u Atini predstavlja superligaše

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.03.2014.
20:18
Izvor: Sportske.net

Krajem meseca u glavnom gradu Grčke biće održana Međunarodna konferencija profesionalnog fudbala, kao i Generalna skupština Udruženja profesionalnih liga Evrope (EPFL), kao i prvi Sajam fudbala ''FootbAll About Sports Expo''.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Organizator ovog događaja je Super liga Grčke, a sve će se dešavati u periodu od 20. do 22. marta u Dvorani mira i prijateljstva u Atini.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu JSL, konferenciji i Generalnoj skupštini EPFL-a prisustvovaće predsednici i generalni direktori najjačih evropskih liga, poput Premijer lige Engleske, nemačke Bundeslige, italijanske Serije A, španske i francuske LFP, zatim zvaničnici najjačih evropskih klubova, zvaničnici FIFA i UEFA, kao i visoki zvaničnici grčkog fudbala i Ministarstva sporta Grčke.

Našu Jelen Superligu predstavljaće predsednik Zajednice superligaša i prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić koji će prisustvovati i oficijelnoj večeri najviših zvaničnika EPFL-a koju organizuje Super liga Grčke.

''Biće to sjajna prilika da se razmene iskustva sa vodećim ljudima najuglednijih liga i klubova Evrope, isprate novi organizacioni trendovi u evropskom profesionalnom fudbalu i uspostavi jača saradnja'', ističe se na zvaničnom sajtu Jelen Superlige.


Ne propustite