''Zvezdaški dan'' na Sajmu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.03.2013.
22:04
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Među onima koji su u četvrtak privukli najveću pažnju na beogradskom Sajmu automobila svakako su i košarkaši Crvene zvezde, koji su boravili na štandu sponzora kluba, kompanije SEAT.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ispred Crvene zvezde, štand SEAT-a posetili su košarkaši Vuk Radivojević, Boris Savović, Branko Lazić, Demarkus Nelson, Elton Braun i Majkl Skot i privukli veliku pažnju posetilaca kojima je Zvezda u srcu.

Niz pohvala na račun SEAT-ovih automobila tom prilikom izneo je Elton Braun, povratnik među prvotimce Zvezde. Ipak, otkrio je i da u saobraćaju ima nekih drugih problema, nevezano za kvalitet automobila.

''Najvažnije mi je da ovaj auto ima komfor, jer sam po prilično velik. Lak je za vožnju i veoma udoban, tako da mogu da iznesem samo reči hvale kad je Seat u pitanju. doduše, teško je voziti u Beogradu, stalno mi neko ogrebe kola, ali to ne može da ugrozi moju ogromnu ljubav prema ovom gradu'', ističe Braun.

Marketing menadžer kluba Filip Sunturlić naglasio je da Zvezda sa SEAT-om ima prijateljski odnos.

''Oni su se pokazali ne samo kao sponzori već i pravi prijatelji. Igrači su veoma zadovoljni automobilima koje su dobili na korišćenje i mislim da smo na taj način spojili lepo i korisno'', istakao je Sunturlić.








Ne propustite