Zvezdi čestitke od Blatera i Gasproma!

Autor: Beta Beta
utorak 03.06.2014.
15:05
Izvor: Beta

I dok na Marakani sa zebnjom iščekuju najnovije vesti iz UEFA, u klub je iz FIFA stigao mnogo prijatniji dopis - čestitka Jozefa Sepa Blatera, prvog čoveka Svetske fudbalske asocijacije na osvojenoj šampionskoj tituli. Istim povodom oglasio se i direktor

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater čestitao je Crvenoj zvezdi na osvojenoj tituli šampiona Srbije, objavio je danas beogradski klub.

Blater je u pismu predsedniku Zvezde Draganu Džajiću poželeo klubu sve najbolje u budućnosti.

"Dragi predsedniče, dragi prijatelju, primite moje najtoplije čestitke upućene Crvenoj zvezdi. Ovaj rezultat doprinosi ugledu kluba. Moje čestitke idu i igračima, trenerima, stručnom i medicinskom osoblju kao navijačima, jer je svaki segment kluba, bez ikakve sumnje, imao učešća u konačnoj pobedi i uspehu kluba", navodi se u Blaterovoj čestitki objavljenoj na klupskom sajtu.

Blater je u ime FIFA zahvalio Zvezdi za "uzbuđenje koje je donela fanovima ove prelepe igre".

Titulu crveno-belima čestitao je i generalni direktor glavnog sponzora Gasproma Aleksandar Djukov.

"Posebnu vrednost tituli šampiona Srbije daje činjenica što je taj trofej osvojen pre kraja regularnog dela prvenstva. To još jednom potvrdjuje visoku klasu fudbalera i kvalifikaciju trenerskog i menadžerskog štaba Crvene zvezde", piše između ostalog u Djukovoj čestitki crveno-belima.

Zvezda je kolo pre kraja Super lige Srbije obezbedila šampionsku titulu, prvu posle šest sezona.

Ne propustite