Zvezdi ne treba ''Pato''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2013.
21:46
Izvor: Sportske.net

Elhađ Osman Beri završio je kratku epizodu u Crvenoj zvezdi, a za ugovor sa vicešampionom Srbije nije mu pomogao ni pretenciozni nadimak - ''gvinejski Pato''...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zbog čega je Elhađ Osman Beri zaslužio da ga u Gvineji porede sa čuvenom Brazilcem Patom moraće da dokazuje na nekom drugom mestu, a ne više u Crvenij zvezdi.

Ovaj tamnoputi fudbaler imao je priliku da u duelu sa ukrajinskim Iličivecom u utorak od prvog minuta zaigra u dresu Crvene zvezde.

Delovao je po desnoj strani terena, ali za 57 minuta koliko je proveo u igri nije uspeo nikoga da ubedi, pa ni trenera Slavišu Stojanovića, da zaslužuje mesto u ekipi crveno-belih.

Zbog toga je posle meča odmah dobio ''zahvalnicu'' i, kako prenosi ''Mondo'',  produžio ka Grčkoj, gde bi po svoj prilici trebalo da pokuša da se nametne u ekipi kijevskog Arsenala koja se tamo priprema za novu sezonu.

Tokom dana pominjalo se i navodno interesovanje Jagodine za ovog igrača, ali je izvesno da naredne sezone u Srbiji ipak nećemo gledati ''Pata iz Gvineje''...


Ne propustite