Zvezdi (opet) ističe vreme, kako registrovati pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2014.
12:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako na prvi pogled deluje kao maltene bezizlazna situacija, crveno-beli su i prethodnim sezonama bili u sličnom 'cajtnotu' oko registracije igrača, ali su nekako uspevali da dobiju trku sa vremenom. Hoće li tako biti i ovog puta?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je poznato, Crvena zvezda je na vrhu liste klubova po broju bivših igrača i trenera kojima nije isplatila zaostala dugovanja, zbog čega je nedavno od FSS dobila 'javnu opomenu' da to što pre učini kako bi mogla da registruje nove fudbalere.

Ovih dana se u medijima najavljuje transfer defanzivca Sava Pavićevića koji bi koliko sutra trebalo da bude promovisan u novog fudbalera Crvene zvezde, iako klub sa Marakane nije još uvek rešio pomenuti problem.

A kako današnji ''Sport'' prenosi, crveno-belima je neophodno oko 700.000 evra da već do 12. februara izmire zaostala potraživanja, kako bi veto na registraciju novih igrača konačno bio izbrisan.

S obzirom na aktuelnu finansijsku situaciju u Zvezdi, ovo deluje kao ''nemoguća misija'', ali samo na prvi pogled, jer na Marakani i iz prethodnih sezona imaju sličnih iskustava koja su uspevali da prevaziđu.

Pogled je ponovo uperen ka ''Gaspromu'', ili Telekomu'', ali za sada nema konkretnih nagoveštaja da bi pomenuti sponzori kluba uskoro mogli da ''odreše kese'' po ovom pitanju.

Bilo kako bilo, ako Zvezda ne uspe da ekspresno reši ovaj problem, trener Stojanović ne bi mogao da računa ne samo na pojačanja koja bi došla do kraja prelaznog roka, već ni na oporavljene Darka Lazovića i Đorđa Rakića, koji jesenas nisu igrali zbog povreda i takođe nisu licencirani...

Ne propustite