Zvezdi poraz, Asamoi prvenac

Autor: Miloš Marković
četvrtak 26.01.2012.
15:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Treća pripremna utakmica Crvene Zvezde donela je poraz od ekipe Zete. U teškim vremenskim uslovima i po jakom vetru, izabranici Roberta Prosinečkog nisu uspeli da savladaju svog protivnika koji je trijumfovao rezultatom 2:1.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred oko hiljadu gledalaca na stadionu Trešnjica u Golubovcima, fudbaleri Crvene Zvezde i Zete odigrali su utakmicu koja je završena rezultatom 2:1 u korist crnogorske ekipe.

U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko lepih akcija crveno-belog tima koji je preko Perovića u dva navrata mogao da stigne do prednosti.

Imali su Zvezdaši lepu šansu i da preko Mikića postignu pogodak, ali je ovaj fudbaler na lep centaršut Lazovića glavom šutirao pravo u golmana Ivanovića, ipak na odmor se otišlo bez pogodaka.

Drugi deo igre donosi više uzbuđenja.

U 67. minutu meča pada i prvi pogodak kada, posle neuspele intervencije Zvezdinih defanzivaca, Boljević sa 11 metara šalje loptu u mrežu i donosi prednost za Zetu.

Crnogorska ekipa je u 85. minutu duplirala svoju prednost preko Perazića, dok je novajlija Asamoa postigao svoj prvi i, na ovom meču, utešni pogodak za crvenu Zvezdu.

Konačni rezultat meča Zeta – Crvena Zvezda 2:1.

Dva tima igrala su u kombinovanim sastavima, meč je bio prilika da se razigra veliki broj igrača.

Zeta: Ivanović, Kaluđerović, Boljević, Peličić, Novović, Božović, Tošljak, Dabić, Burzanović, Orlandić,Radulović.

Crvena Zvezda je započela meč u sastavu: Bajković, Ćosić, Tošić, Mikić, Mladenović, Milivojević, Evandro, Perović, Lazović, Kasalica, Borha.

U drugom delu meča Robert Prosinečki je izveo kompletno drugi sastav: Vesić, Radulović, Maksimović, Krneta, Petković, Mijailović, Dimitrijević, Kadu, Vešović, Đuričković, Asamoa.

Ne propustite