Zvezdi psiha najveći protivnik!

Autor: Miloš Marković
petak 14.03.2014.
13:31
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde, u susret utakmice 19.kola protiv Radničkog iz Kragujevca, ističe da njegova ekipa mora da savlada psihičke barijere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda u 19. kolu dočekuje ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Pred vodećom ekipom domaćeg prvenstva je novi ispit, Kragujevčani u Beograd stižu nakon ubedljivog poraza od Partizana, i bez trenera Ivančevića. Ipak, sigurno im motiva za dokazivanje na Marakani neće nedostajati.

Uzdajući se u to da ćenjegov tim dati maksimum na terenu, trener Slaviša Stojanović veruje da će i nakon 19. kola stanje na tabeli ostati nepromenjeno.

"Očekuje nas nova utakmica, samim tim novi ispit i novo dokazivanje za sve nas. U prethodnom susretu sa Napretkom nismo bili tokom svih 90 minuta dovoljno agresivni i kompaktni, i nadam se da iste greške nećemo i sutra ponoviti. Recept za uspeh vidim u našoj igri u drugom poluvremenu protiv Kruševljana. Očekujem da tokom čitavog meča pokažemo kompaktnost i stabilnost.", rekao je Stojanović, koji ističe da njegov tim ima psihičku barijeru koju mora da reši.

"Postoji psihička barijera koju moramo da preskočimo."

"U utakmicama na pripremam ili u nekim susretima u kojima nismo imali imperativ prikazivali smo mnogo bolje igre. Sigurno da ima tenzije među igračima, međutim, moramo da se izborimo sa tim.",
konstatovao je Stojanović.

Pred meč sa Radničkim, šefa struke Crvene zvezde muče manji kadrovski problemi. Petković nema pravo nastupa zbog žutih kartona, dok još nekolicina igrača ima problema sa sitnim povredama.

"Imamo nekoliko alternativa za Petkovića na poziciji desnog beka. Videćemo nakon treninga danas popodne za kakvo rešenje ćemo se opredeliti. Takođe i Pavićević i Kehlar su lakše povređeni dok su problemi Martinovića i Krnete kompleksniji.", naveo je Stojanović.

Ne propustite