Zvezdi treba veća Marakana!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.03.2012.
18:32
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Prema rečima Nikole Mikića, kapitena Crvene zvezde trenutni kapacitet Marakane biće mali da primi sve navijače koji će posle derbija želeti da gledaju Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Imajući u vidu da je crveno-bele u prva dva meča na Marakani u drugom delu sezone podržalo u proseku oko 40.000 navijača, Nikola Mikić veruje da će igrom u derbiju fudbaleri Crvene zvezde još više pojačati interesovanje svojih navijača.

On smatra da bi u nastavku sezone na Marakanu moglo da dolazi i svih 70.000 ljudi, ali potrebno je da Zvezdin stadion vrati nekadašnji kapacitet.

"Nadam se da ćemo posle derbija naterati predsednika kluba da skine stolice sa tribina. Onda bismo imali i svih 70.000 ljudi na tribinama, jer sam uveren da će posle večitog derbija naši navijači u još većem broju dolaziti na Marakanu'', istakao je Mikić.

Kapiten crveno-belih ističe da je kvalitet ekipe Roberta Prosinečkog znatno veći u odnosu na jesenji deo sezone i veruje da će to potvrditi i duel sa Partizanom u sredu od 19 časova.

''Ne samo to, konačno smo postali prava porodica, imamo sjajnu atmosferu u svlačionici, a to nas možda i nije krasilo do sada'', ističe Mikić.

On respektuje rivala, ali i dodaje da na Marakani odlično poznaju crno-bele i da ih ovog puta ne mogu iznenaditi.

"Jak su kolektiv, a to su dokazali i u utakmici sa Jagodinom, koju su fenomenalno odigrali. Imaju dobrog trenera, ali mi ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu. Znamo šta da očekujemo i verujemo u trijumf'', poručio je Mikić.


Ne propustite