Zvezdin adut - brzina?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
23:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je utisak kapitena Crvene zvezde Nikole Mikića uoči starta u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Njegova povreda je prošlost i Mikić tvrdi da je već nadoknadio propušteno, kao i da će spremno dočekati dvomeč sa Naftanom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uobičajeni popodnevni trening sa akcentom na uigravanje linija tima odradili su danas fudbaleri Crvene zvezde, a među njima bio je i kapiten Nikola Mikić, koji je posle oporavka od povrede ponovo radi punim intenzitetom.

Kapiten tvrdi da će biti spreman za start sezone, da je propušteno na treninzima nadoknadio radom u teretani i da povreda zadnje lože postaje prošlost.

Crveno-beli se u četvrtak sa Zlatibora vraćaju u Beograd, a u osvrtu na dosadašnji tok priprema, Zvezdin kapiten smatra da su zamisli šefa struke Roberta Prosinečkog ispunjene, kako na fizičkom planu, tako i po pitanju taktike.

''Želim da istaknem da smo i u Sloveniji i ovde imali fenomenalne uslove za rad i da će se rezultati urađenog primetiti vrlo brzo. Ostalo nam je nešto više od jedne nedelje da ispravimo uočene greške i u Belorusiju na meč drugog kola kvalifikacija odemo maksimalno spremni'', ističe Mikić.

Crveno-beli se putem kaseta polako upoznaju sa ekipom Naftana, a Mikić već primećuje šta bi mogao da bude adut Zvezde u predstojećim mečevima sa Belorusima.

''Radi o pravoj istočnjačkoj ekipi, koja se dobro brani i igra disiplinovano. Naša prednost može da bude to što smo dosta brži od njih. Ipak, to je neki prvi utisak, i tek kada detaljnije skeniramo sve njihove vrline i mane, moći ću nešto više da kažem o njima'', zaključio je Mikić.



Ne propustite