Zvezdin cilj - Brejk u Nemačkoj!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 07.01.2013.
13:21
Izvor: Sportske.net, SEM

Nakon pobede u Jadranskoj ligi nad Olimpijom, crveno-beli već u sredu igraju novi meč, i to na evropskoj sceni.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde protiv Olimpije su proslavili 11. pobedu ove sezone u ABA ligi, a najbolji u redovima ’crveno-belih’ ponovo je bio Boris Savović.

’Crveno-beli’ su  do trijumfa u 16. kolu regionalnog takmičenja došli sa 70:56, a Savović je meč završio sa 13 poena i isto toliko skokova, što mu je bilo dovoljno za indeks uspešnosti 24. Efikasniji od Savovića bio je samo kapiten Zvezde Igor Rakočević, koji je upisao 23 poena i četiri skoka.

"Bila je ovo važna pobeda na početku drugog dela sezone. Nemamo vremena za opuštanje, jer ovu utakmicu moramo da arhiviramo odmah i da se okrenemo sledećim utakmicama.", rekao je Savović.

Izabranike Vlade Vukoičića naredni meč čeka već u sredu, kada gostuju Ulmu u Nemačkoj na startu druge faze takmičenja u Evrokupu.

"Idemo u goste nezgodnoj ekipi, koja se zasluženo plasirala u narednu fazu. Naravno, idemo da damo sve od sebe da pokušamo da napravimo brejk jer svi znako koliko nam ta utakmica znači. Posle te utakmice možemo da se okrenemo ABA ligi.", naglasio je Savović.

Naredni meč u ABA ligi Zvezda igra u nedelju, 13. januara, protiv Cedevite u „Pioniru“.

Ne propustite