Zvezdin junak ne bi da se izdvaja, opet brine primljeni gol...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.10.2012.
23:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je, kao i u još nekoliko navrata ove sezone, morala da juri rezultat i protiv Donjeg Srema, a najzaslužniji što je u tome i uspela jeste dvostruki strelac Luka Milivojević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ipak, mladi vezista crveno-belih posle meča nije želeo da sebe izdvaja u prvi plan, već je naglasio da je za pobedu zaslužna cela ekipa.

Ipak, ono što Luku Milivojevića brine posle nove pobede, jeste rano primljeni gol, koji je njegovom timu otežao posao u nastavku meča.

''Sa jedne strane, to je možda i dobro, jer znači da imamo karakter da se izborimo za preokret, a sa druge, nije pametno da nam se ovo više ponavlja. Ne bih poseban značaj pridavao svojim golovima, naravno da sam srećan što su oni rešili utakmicu, ali oni su plod igre čitave ekipe'', izjavio je Milivojević.

I defanzivac Milan Jovanović nije zadovoljan zbog primljenog gola i očekuje detaljne analize propusta koje se crveno-belima često dešavaju u defanzivi. S druge strane, pohvalio je Luku Milivojevića, ali i ekipu Donjeg Srema.

''Fudbaleri Donjeg Srema odlično su se pokazali, jako dobro su vođeni od strane njihovog trenera i u svakom trenutku znaju šta žele. Čak i sa igračem više smo imali problema da priđemo njihovom golu, ali zahvaljujući inspiraciji Luke Milivojevića, došli smo do pobede.

Ovaj meč je pokazao da možemo da pobedimo i kada ne pružimo dobu partiju, i sigurno da ima dosta prostora za analizu. O mnogo detalja sa večerašnjeg susreta ćemo pričati sa trenerom, i truditi se da ispravimo greške'', izjavio je Jovanović.

Ne propustite