Zvezdin lek za bunkere

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.02.2013.
13:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ognjen Mudrinski je u jesenjem delu sezone u više navrata vadio kestenje iz vatre i spašavao svoj tim od poraza a pred nastavak šampionata očekuje od crveno-belih da pogocima u ranijim fazama utakmica rešavaju pitanje pobednika.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče imala najozbiljniju proveru u dosadašnjem toku priprema a Slovan iz Bratislave savladan je zahvaljujući pogotku Ognjena Mudrinskog iz jedine stopostotne prilike koju su crveno-beli uspeli da stvore na jučerašnjem meču.

Upravo je bivši fudbaler Jagodine za zvanični sajt Crvene zvezde govorio o tome kako treba na proleće rešavati mečeve čime bi se došlo u poziciju da se ugorzi lider.

"Siguran sam u to da u nastavku šampionata možemo mnogo bolje. Igraćemo visoki presing i pokušavati da golovima u ranoj fazi meča pobeđujemo rivale, jer kako vreme na utakmicama prolazi sve nam je teže. Svi timovi u domaćem prvenstvu protiv nas igraju bunker, i na nama je da ga što pre probijemo i olakšamo sebi put ka trijumfu" kazao je Mudrinski.

Ubojiti golgeter dodao je da se odlično oseća a da će biti u još boljoj formi kada se povrati svežina izgubljena napornim treninzima na pripremema.

"Odlično se osećam fizički. Smanjili smo dosta intenzitet rada na treninzima, i najviše se trošimo na utakmicama. Zadovoljan sam svojim učinkom, ali biće još bolje kad dođe svežina" zaključio je "Mudri-gol".

Ne propustite