Zvezdin novi početak

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.01.2013.
10:20
Izvor: Sportske.net

Iako na "Marakanu" nije sletelo nijedno pojačanje, Janković će sutra izvršiti prozivku, a već za vikend sledi odlazak u Antaliju. Sledi kresanje spiska profesionalaca...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda će sutra početi pripreme za novu sezonu, Aleksandar Janković će prozvati igrače, a u uvodnom danima sledi kombinacija laganog početka i testova koji će pokazati fizičku pripremljenost igrača.

Za vikend ekipa putuje na prvi deo priprema u Antaliju, a u avionu će biti maksimalno 26 igrača. U principu poznato je koji fudbaleri će otpasti, mada se čeka zvanična odluka trenera.

Prema nekim informacijama Janković neće računati na Mirića, Nenadića, golmana Dmitrovića i neke igrače koji će se vratiti sa pozajmica. Interesantna će biti odluka o Nikoli Maksimoviću koji je prodat Pini Zahaviju, ali još nije našao klub.

Omladinac Simić kome će biti ponuđen ugovor verovatno putuje sa ekipom u Antaliju.

U prvoj fazi boravka u Antaliji od 13. do 28. januara akcenat će biti na fizičkoj spremi, Janković je najavio da će minutaža u tri meča protiv turskog trećeligaša Ejupa, zatim nižerazrednog nemačkog Berlina, kao i ruskog Amkara biti ravnomerno raspoređena.

Tim će se uigravati  u drugoj fazi, takođe u Antaliji gde će Zvezda ponovo početkom februara.

Do nedelje kada odlaze u Tursku teško da će crveno-beli dobiti neko pojačanje. Novca nema, za sada je najveća nada da stigne neka ponuda za recimo Mijailovića ili nekog drugog igrača kako bi se deo novca odvojio za dovođenje nekog igrača.

Mada, kako stvari stoje, s obzirom na blokadu računa, nije nemoguće da praktično sa istim sastavim Zvezda krene u proleće.

Ne propustite