Zvezdin paket - Arauho, Omega i Martinović!

Autor: Miloš Marković
subota 27.07.2013.
09:36
Izvor: Sportske.net

Višenedeljna dilema je rešena, Crvena zvezda je pronašla rešenje za deficitarnu poziciju štopera i to rešenje u defanzivnom pakertu koji čine sva tri pomenuta fudbalera.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Naime, kako saznaje 'redstarbelgrade.info', Crvena zvezda je konačno pronašla rešenje za poziciju štopera.

Problematični i deficitarni položaj u timu Slaviši Stojanoviću pokušaće da reše čak tri nova igrača!

Pomenuti izvor tvrdi da je klub sa Marakane, osim sa Arauhom, postigao dogovor i sa Omegom, kao i sa Martinovićem, što će značiti da Zvezda dosta pojačana u defanzivi nastavlja pripreme za novu sezonu.

Nakon Arauha koji je potpisao ugovor na četiri godine, Omega i Roberts i Novak Martinović obavezaće se klubu na vernost u trajanju od tri, odnosno dve godine.

Insistiranje Dragana Džajića na Omegi Robertsu je urodilo plodom, dok je iskustvo internacionalca Martinovića presudilo da se i sa njim uspostavi saradnja.

Martinović je prošle sezone nastupa u Kini, braneći boje Vuhana, ali je pre nekoliko dana istakao da će se vratiti sa Dalekog istoka.

U trci za njegovim potpisom bio je i Partizan, ipak Crvena zvezda je bila konkretnija i brža.

Na ovaj način, Crvena zvezda je dobila tri vredna pojačanja koja će pojačati kvalitet i konkurenciju na poziciji na kojoj su u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Crvenu zvezdu branili mladi Lazić i Krneta.

Ne propustite