Zvezdin poziv mladim nadama

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.09.2013.
11:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda organizovaće testiranja na kojima će talentovani mališani dobiti priliku da postanu deo omladinske škole vicešampiona Srbije.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Boljka koja Zvezdu muči već više od deset godina je loša organizacija u mlađim kategorijama. Kada se tome doda činjenica da je klub u velikim finansijskim problemima jasno je zašto i ono malo talentovanih momaka napušta "Marakanu" pre no što potpiše profesionalni ugovor.

Nova uprava u Ljutice Bogdana obavezala se da će se takvom poslovanju stati na kraj a akcija testiranja novih nada srpskog fudbala jedna je od onih koje bi trebalo da označe početak novog-starog načina rada u mlađim kategorijama.

Fudbalski klub Crvena zvezda javno je pozvao mališane koji poseduju fudbalski talenat a rođeni su 2004. i 2005. godine, da u nedelju dođu na pomoćni teren "Marakane", gde će biti održano testiranje onih koji žele da postanu deo Zvezdine omladinske škole.

Stručni nadzor obaviće Đorđe Aćimović koji će kasnije podneti raport o tome ko su kandidati za nastavak rada u Zvezdinoj omaldinskoj školi.

Ne propustite