Zvezdin trener debituje, hoće li i ''gvinejski Pato''?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2013.
09:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će imati već drugu proveru od dolaska na pripreme u Sloveniju, a prvu u kojoj će ih sa klupe voditi novi šef stručnog štaba Slaviša Stojanović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što je interesantno jeste da će rival crveno-belima biti ekipa Domžala koju je Stojanović svojevremeno uspešno vodio.

Novom treneru Crvene zvezde je zadovoljstvo zbog ove ''koincidencije'' i uoči svog debija poručuje da se raduje zbog večerašnjeg susreta.

Jasno je da će Zvezda ovog puta izaći u drugačijem sasdtavu od onog koji je savladao Krku sa 1:0, kada je Stojanović bio u ulozi ''specijalnog posmatrača''.

Jedan od igrača koji bi mogao da dobije priliku i čiji je nastup novi trener i najavio jeste Elhađ Osman Beri, gvinejski fudbaler koji je na probi u Crvenoj zvezdi, pa bi meč sa Domžalama mogao da bude prva prava prilika da se Stojanović uveri u mogućnosti ovog igrača.

''On je fizički dosta jak, dobar je i u duelu, ali na kojim pozicijama bi mogli da ga iskoristimo, tek treba da vidimo. Možda će dobiti priliku već protiv Domžala'', jasan je Stojanović.

Meč između Domžala i Crvene zvezde igra se od 20 časova na stadionu ''Sportski park''.

Ne propustite