Zvezdina ekspedicija stigla u Atinu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2012.
16:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predvođeni Vladanom Lukićem, fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde stigli su u Atinu gde će odigrati prijateljski meč sa Olimpijakosom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u grčku prestonicu gde ih očekuje duel sa osvajačem duple krune Olimpijakosom.

Ekspedicija crveno-belih sletela je u Atinu danas oko 11 časova gde je dočekana od strane Marka Pantelića koji je bio spona dva kluba u organizaciji ovog meča.

Vreme u glavnom gradu Grčke je veoma teško pošto temperatura iznosi 30 stepeni što je navelo Roberta Prosinečkog da trening zakaže za 19 časova i 30 minuta po lokalnom vremenu.

Za sutra ujutru predviđen je još jedan trening za one igrače koji neće nastupiti na meču sa grčkim šampionom ali će se oni spremati za utakmicu sa Radom i finale Kupa Srbije sa Borcem.

Prosinečki je u Atinu poveo 28 igrača a tri dana provedena u prestonici Grčke biće iskorišćena da se ekipa što bolje spremi za poslednje dve takmičarske utakmice u ovoj sezoni.

Očekuje se da stadion Olimpijakosa bude ispunjen do poslednjeg mesta jer su navijači dva kluba u "bratskim" odnosima i žive za ovakve prilike kada mogu da zajedno bodre dva voljena kluba.

Povratak u Beograd zakazan je za četvrtak u popodnevnim časovima.

Ne propustite