Zvezdina nova odbrana

Autor: Boris Jovanović
petak 07.02.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli rešili najveću boljku u prelaznom roku, a Saša Cilinšek će biti poslednje pojačanje. Džajić insistirao na proverenim igračima...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Još na kraju jeseni je poslednja linija označena kao problem nad problemima. Zvezdini propusti u prelaznom roku tokom leta su bili vidljivi već na evropskim iskušenjima, ali i tokom jeseni u domaćim takmičenjima.

Kada je potvrđeno da će ostati na kormilo, trener Stojanović je zahtevao dva štopera i desnog beka kako bi pokrio deficitarne pozicije.

"Tražili smo proverene igrače koji imaju dovoljno važnih utakmica i mogu da donesu sigurnost u trenucima kada se juri pobeda",
rekao je Dragan Džajić za "Sport".

Trener Stojanović je zadovoljan i kvalitetima Cilinšeka, igrača koji može da igra na par pozicija u odbrani, a biće alternativa Petkoviću za desnog beka.

Podsetimo, stigao je Pavićević koji je štoper, kao i Kelhar, Slovenac koga Stojanović odlično poznaje i moći će iz njega da izvuče najbolje.

Leva strana će pripasti Mijailoviću koji je neprikosnoven, a imaće kakvu-takvu konkurenciju u Ljubi Nenadiću koji nikako da dobije šansu u zvaničnim mečevima.

"Krajnji cilj je titula",
ponavlja Džajić koji je ostao sa ekipom na pripremama. On će biti uz tim i u naredne dve utakmice na pripremama.

Zvezda će u narednih par dana odigrati mečeve sa Krkom i Koprom, slovenačkim prvoligašima, a Stojanović će svim igračima pružiti šansu.

Ne propustite