Zvezdina ''šampionska hemija''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.02.2014.
12:31
Izvor: Sportske.net, Sport

U najkraćem, tako je atmosferu u redovima Crvene zvezde pred početak drugog dela sezone opisao snažni vezista Aleksandar Kovačević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Narednog vikenda nastavlja se šampionska trka u Jelen Superligi, a u Crvenoj zvezdi su silno motivisani da posle šest 'sušnih' godina konačno prekinu dominaciju Partizana.

Da je osvajanje titule svima prioritet u ekipi Crvene zvezde, da su svi podređeni zacrtanom cilju, potvrđuju i reči Aleksandra Kovačevića, veziste crveno-belih koji se tokom priprema vratio u pravi ritam, posle povrede koja ga je zadesila u finišu jesenjeg dela sezone.

''Na pripremama smo napravili lepu seriju, ali najvažnije je da od naredne subote počneo redom da pobeđujemo. Imamo kvalitet da se nadamo ostvarivanju ciljeva, ići ćemo korak po korak i to je naš recept da dođemo do uspeha'', izjavio je Kovačević.

On je još jednom istakao fenomenalnu atmosferu u ekipi i tu činjenicu istakao kao dodatnu prednost Zvezde u odnosu na rivale.

''I izjave starijih igrača potvđuju da u Zvezdi odavno nije bila ovako dobra atmosfera. Imamo šampionsku hemiju i do kraja ćemo se boriti da osvojimo titulu, iako se i Partizan dobro pojačao'', zaključio je Kovačević.

Podsetimo, Crvena zvezda startuje utakmicom protiv Javora narednog vikenda na Marakani.






Ne propustite