Zvezdini debitanti - Zadovoljstvo i optimizam

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2014.
18:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dan posle pobede Crvene zvezde i preuzimanja vodeće pozicije na tabeli Superlige, dvojica debitanata na zvaničnim mečevima u crveno-belom dresu Ljubo Nenadić i Dejan Kelhar zadovoljni su epilogom i veruju u nastavak serije trijumfa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ljubo Nenadić se pokazao kao odličan prognozer, jer je, podsetimo, koji dan pre duela sa Javorom poručio kako će Zvezda ne samo pobediti u subotu uveče, nego i preuzeti prvo mesto na tabeli, što se i obistinilo.

Trijumfu Crvene zvezde protiv Ivanjičana, Nenadić je na svom zvaničnom debiju doprineo i asistencijom Daudi kod prvog gola, pa može da bude veoma zadovoljan kako se sve završilo, iako je svestan i određenih slabosti.

''U utakmicu sam ušao u grču, što je i normalno, s obzirom da nisam dugo igrao. Ali, na planu samopouzdanja dosta mi je pomogla asistencija kod prvog gola, i mislim da sam, kako je susret odmicao, bio sve sigurniji i bolji na terenu'', izjavio je Nenadić za klupski sajt.

I štoper Dejan Kelhar je debitovao pobedom, a posle meča najviše je bio impresioniran atmosferom na Marakani.

''Moji prvi utisci su odlični. Tokom priprema, saigrači su mi dosta pričali o atmosferi na stadionu, ali jasnu sliku dobio sam tek sinoć kada sam istrčao na teren. Veliko je zadovoljstvo igrati u ovakvoj atmosferi i pred publikom koja vas podržava tokom svih 90 minuta'', izjavio je Kelhar.

Kad je sama njegova igra u pitanju, Kelhar smatra da se dobro snašao u tandemu sa Savom Pavićevićem, takođe novajlijom.

''Naravno, postoji veliki prostor za poboljšanje saradnje između nas dvojice, kao i kompletne odbrane. Posle sigurnog prvog poluvremena i vođstva, dozvolili smo sebi da uđemo u neizvestan finiš utakmice, što nikako ne bi smelo da nam se ponavlja'', zaključio je Kelhar.

Ne propustite