Zvezdini klinci puni utisaka sa ''Vemblija''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.05.2013.
19:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pionirska selekcija Crvene zvezde bila je uključena u projekat ''Fudbal za prijateljstvo'', koji je svoju promociju imao na utakmici finala Lige šampiona između Bajerna i Dortmunda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pod vođstvom klupske legende Dušana Savića, inače Ambasadora projekta za Srbiju, Zvezdini klinci su uživali u druženju sa svojim vršnjacima i uz razne interaktivne programe.

Na zvaničnoj ceremoniji, Zvezdu je predstavljao Nemanja Živanović, član pionirske selekcije našeg kluba, koji je po dolasku iz Londona izneo svoje utiske sa ovog događaja.

''Bilo je super, London je prelep i voleo bih da smo ostali još nekoliko dana. Stekli nova prijateljstva, pa se redovno čujem sa Mercelom iz Mađarske, Tejlorom iz Velike Britanije i Janikom koji igra za Šalke.

I finale je ostavilo veliki utisak na sve nas, žao mi je samo što je Borusija izgubila. Vembli je prelep stadion, ali na našoj Marakani je bolje navijanje. Nadam se da će moja generacija za desetak godina isto na Vembliju osvojiti ponovo Ligu šampiona'', optimista je Živanović.



Ne propustite