Zvezdini "klinci" zaradili "potpis"

Autor: Miloš Marković
petak 02.03.2012.
10:40
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Uspesi koje beleže mlađe selekcije košarkaškog kluba Crvena zvezda DIVA nisu prošli nezapaženo od strane šefa struke Svetislava Pešića koji će u budućnosti ozbiljno računati na „mlade snage“ koje nadolaze.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Činjenica da su juniori ostvarili veliki uspeh na kvalifikacionom turniru Evrolige, da su kadeti na vodećoj poziciji u Jedinstvenoj ligi Srbije, kao i da su pioniri crveno-belog kluba nezvanični prvaci Evrope, svedoči o dobrom radu i raskošnom talentu omladinskog pogona Crvene Zvezde.

Mladim iračima u crvenoj zvezdi se poklanja sva pažnja i o tome može da posvedoči činjenica da je već nekoliko mladića potpisalo i profesionalni ugovor sa svojim klubom.

Nekolicina igrača rođenih 1995. i 1994. godine, na svoje veliko zadovoljstvo, svoju budućnost vezali su za Crvenu zvezdu.

U pitanju su Ristić, Rebić, Đukanović, Tejić, Kaplanović, Vorkapić, Gudurić, kao i Nikola Čvorović i Stanko Ilić. U klubu ističu da se još čekaju punoletstva Perta Aranitovića i Ognjena Dobrića koji će takođe potpisati svoje ugovore sa klubom.

Za razliku od svojih drugova, mladi Nikola Janković, član juniorske ekipe nije potpisao ugovor sa klubom jer je izrazio želju za inostranim angažmanom.

„On je izrazio želju da ode u inostranstvo. Jankoviću želimo da pronađe dobar angažman i mnogo sreće i uspeha u daljem toku karijere.“ rekao je direktor KK Crvena zvezda DIVA Davor Ristović za zvanični sajt kluba.


Ne propustite