Zvezdini ''otpisani''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.02.2014.
11:04
Izvor: Sportske.net

Posle objavljivanja spiska putnika na drugi deo priprema u Sloveniji, postalo je jasno da trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović više ne računa ozbiljno na dvojicu štopera - Migela Arauha i Omegu Robertsa, ali i mladog napadača Ognjena Ožegovića.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Angažovanje Sava Pavićevića i najava dolaska još jednog iskusnog štopera, po svoj prilici Dejana Kelhara, praktično znači da bar za dvojicu aktuelnih defanzivaca Crvene zvezde više neće biti mesta u ekipi.

U ovom trenutku, više je nego izvesno da su ''otpisani'' stranci - Peruanac Migel Arauho i Liberijac Omega Roberts.

Njih dvojica su ponovo ostali u Beogradu, u vreme kada prvotimci bruse formu u drugom delu priprema u Portorožu i za očekivati je da uskoro postignu dogovor sa klubom o sporazumnom prekidu saradnje.

Do tada će trenirati na pomoćnim terenima Marakane, u teškim vremenskim uslovima kakvi ovih dana vladaju u većem delu naše zemlje.

Osim njih dvojice, ni Ognjen Ožegović nije izborio mesto među putnicima u Sloveniju. Podsetimo, mladi reprezentativac naše zemlje je jesen proveo na pozajmici u Voždovcu, pokušao je u dosadašnjem toku priprema da se nametne treneru Stojanoviću, očigledno u tome nije uspeo, pa ga sada najverovatnije očekuje još jedna selidba na neku novu pozajmicu...

Podsetimo, šef stručnog štaba Crvene zvezde odlučio je da na završni deo priprema u Sloveniji odvede sledeće igrače:

To su: Boban Bajković, Miloš Vesić, Predrag Rajković, Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Darko Lazić, Novak Martinović, Savo Pavićević, Milan Jokić, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Nejc Pečnik, Darko Lazović, Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Dragan Mrđa, Abiola Dauda, Ifeani Onjilo, Đorđe Rakić i Stefan Mihajlović.







Ne propustite