Zvezdinim novajlijama se svidele Robijeve ideje

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2012.
18:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Među igračima Crvene zvezde vlada zadovoljstvo zbog još jedne pobede na pripremama, ali svi naglašavaju da nisu pružili maksimum zbog veoma lošeg terena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milivojević smatra da je, bez obzira na teške uslove, današnja provera protiv Petrovca bila vrlo korisna. Ne želi da donosi prerane zaključke, ali veruje da se već uklopio u zamisli trenera Prosinečkog.

''Zadovoljan sam kako sam se snašao, i na terenu i van njega. I ja i ostale novajlije odmah smo postali deo Zvezde. Sviđa mi se i stil igre koji forsira trener Prosinečki, odgovara mi ofanzivno opredeljenje'', uverava Milivojević.

Slično razmišlja i Filip Kasalica, iako za sada ne igra na poziciji koja mu najviše odgovara.

''Uloga centralnog napadača mi najviše leži, mislim da tu mogu da pružim najviše. Ipak, mogu da igram i po boku, ako to šef traži od mene. U Zvezdi je ta uloga nešto drugačija nego u ekipama gde sam do sada igrao, a koje su bile defanzivno orijentisane. Ovde to praktično znači da igram drugog, ili trećeg špica i mislim da će mi biti čak lakše na tom mestu'', izjavio je Kasalica.

Zvezdin napadač smatra i da je još rano da se razmišlja o takmičarskim mečevima i da je svima u ekipi prioritet da se što bolje spreme do početka prolećnog dela prvenstva.

Ne propustite