Zvezdino vidanje rana

Autor: Boris Jovanović
petak 19.10.2012.
08:59
Izvor: Sportske.net

Crveno - beli se vraćaju na "Marakanu" tek drugi put u poslednjih mesec dana. Protiv Borčana za rehabilitaciju...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je nokautirana u Subotici pred pauzu, i iako je Alekandar Janković tvrdio da se ništa nije promenilo, sigurno je ubedljiv poraz bio jak udarac za tim.

Igračima je pauza bila potrebna, ali s obzirom na rezultate u reprezentativnim selekcijama, odmor od klupskih obaveza im nije baš prijao.

Šampionat se nastavlja sutra, crveno - beli će imati jasnu situaciju s obzirom da Partizan igra u matineu na Vračaru, od tog meča zavisi hoće li se Zvezda vratiti na vrh tabele.

Pretpostavka je pobeda nad Borčanima koji deluju bezopasno van "Pinjate", ali su pobedili u svojoj debitantskoj sezoni na "Marakani".

Janković će se danas pojaviti pred novinarima, ali već je poznato da će Bajković na klupu, dok će Lazović zbog lakše povrede verovatno preskočiti utakmicu.

"Mi se pitamo protiv BSK, očekuje pobedu kako bi rane iz Subotice zacelile. Recept je naravno rani gol, bilo bi lepo da nekoliko puta zatresemo mrežu Borčana", rekao je "Sportskom žurnalu" Ognjen Mudrinski.

U šest do sada odigranih susreta sa BSK, od kada su se Borčani prvi put domogli elite, pre tri sezone, Zvezda je osim tog poraza na "Marakani", dobila preostalih pet utakmica.

Utakmica počinje u subotu od 19 časova.

Ne propustite