Zvezdu čeka "ludnica" u Laktašima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
16:55
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Igokea rasprodao je sve ulaznice za predstojeći derbi 18. kola ABA Lige a čelnici lidera regionalne lige najavili su da u prepunoj hali neće biti organizovanih grupa navijača Crvene zvezde Telekom.

glassrpske.com
glassrpske.com

Povezane vesti

Scenario koji je Galatasaraj u sredu video u "Pioniru" smeši se košarkašima Crvene zvezde Telekom kada za vikend budu otputovali u Aleksandrovac na derbi 18. kola regionalne košarkaške lige.

Lider na tabeli dočekaće goste iz Beograda u prepunoj hali pošto je svih 3.000 karata "planulo" i rasprodato za manje od 24 časa.

"Zaista je neverovatno da su karte tako brzo rasprodate pa tako da sada i mi igrači imamo problem kako da ih nabavimo za članove naših porodica kao i za one prijatelje koji nas podržavaju tokom cele sezone. Odlična atmosfera bila je protiv Partizana pa se nadam da će tako biti i ovoga puta. Nadam se da će biti više naših navijača u dvorani nego Crvene zvezde i da ćemo uz njih stići do pobede" kazao je za "Glas Srpske" kapiten Igokee Milan Dozet.

Iz Igokee su poručili da organizovane grupe navijača Crvene zvezde Telekom neće biti puštane u halu a očekuje se i pooštreno obezbeđenje na ulazima kako bi se izbeglo "podvaljivanje" falsifikovanih ulaznica.


"Skrećemo pažnju da će ovaj put posebno biti pooštrene kontrole na ulazima i da će se posebna pažnja obratiti na pokušaje falsifikovanje karata za utakmicu. Osobe sa falsifikovanom kartom će snositi krivičnu odgovornost. Sve ove mere uvedene su sa ciljem da bi se ispoštovao kapacitet dvorane i kako bi sve proteklo u skladu sa pravilima igre" stoji u saopštenju KK Igokea.

Derbi 18. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde Telekom igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite