Admiral Bet i CT Interactive donose oluju spinova i nagrade do 100.000 RSD

Autor: Boris Jovanović
nedelja 11.09.2022.
21:39
Izvor: Sportske.net

Spremi se za oluju spinova i osvoji do 100.000 RSD!

Povezane vesti

Produženi vikend? 

Ništa bolje, bilo da radite ili studirate, retko ko može da odoli prilici da dobije četiri dana za sebe, da predahne i posveti se stvarima koje voli.

AdmiralBet vam je pripremio sjajnu slot avanturu koja traje četiri dana. Počinje u petak, završava u ponedeljak, dovoljno vremena da sebi i drugima dokažete klasu u igranju CT Interactive igara i osvojiš do 100 000 dinara.

Poznati gejming provajder je obezbedio veliki broj igara koje su među najpopularnijim na AdmiralBet-u poput "Win Storm", "Big Joker", "Magic Hammer", "40 Treasures" i ostalih. Pa bilo da se borite sa olujom, tražite blago ili se odlučite za neku od drugih tridesetak atraktivnih igara, cilj je pobeda!

Minimalni iznos opklade koji učestvuje na turniru iznosi 10 dinara, a rangiranje dobitnika se vrši po broju odigranih spinova, pri čemu svaki spin znači jedan poen.

Nagradni fond je 100 000 dinara, sve informacije i pravila možete videti na ovom linku. Spremite se za produženi vikend Slot turnir, u igri je 20 nagrada koje će biti automatski isplaćene na račun igrača odmah po završetku turnira. 

Ukoliko još uvek niste registrovani, to možete učiniti vrlo lako i u svega nekoliko koraka napraviti svoj nalog ovde na sajtu AdmiralBet-a.  Takođe, za sve nove igrače tu je i poseban bonus dobrodošlice.

CT Interactive i AdmiralBet vas pozivaju da zavrtite i neka igra krene!

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak