TRANSFER BLOG (27. 08. 2024) - Arsenal ozvaničio najveći letnji posao, Zvezdi stiže Vinisijus?

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.08.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

​Ispratite današnje aktivnosti na transfer pijaci.​

Povezane vesti

Poštovani čitaoci portala Sportske.net, kao što ste navikli u ranijim prelaznim rokovima i ovog leta ćete imati priliku da pratite dešavanja na "transfer pijaci" iz minuta u minut.

Očekivano je da se prelazni rok nakon Evropskog prvenstva intenzivira. Ponekim fudbalerima je skočila cena, neki su se pojavili "izvan radara", pa će i ovo leto biti zanimljivo, donekle.

Glavni transfer je završen, a to je Kilijan Embape koji je potpisao za Real Madrid, a domaćoj javnosti je svakako zanimljiv transfer Lazara Samardžića u Atalantu, a videćemo da li će i gde će otići Filip Kostić.

Kako vam ne bi promaklo da vidite gde će fudbaleri poput Viktora Osimena, Mikela Merina, Rahima Sterlinga i drugih, kao i da li će Crvena zvezda i Partizan reagovati do kraja prelaznog roka, budite uz stranice "Sportske.net".

Jučerašnje transfere možete pogledati OVDE.

27.08.2024.

23.45 - Holandski golman Džastin Bajlou nije prošao lekarske preglede u Sautemptonu, pa je njegov transfer iz Fejenorda u redove "svetaca" propao.

23.30 - Švajacarski štoper bosanskog porekla Bećir Omeragić mogao bi da pojača Bolonju koja će ove sezone igrati u Ligi šampiona.

23.15 - Seltik je poslao novu ponudu za vezistu Augzburga Arnea Engelsa vrednu 10.000.000 evra.

23.00 - ZVANIČNO - Francuski Okser danas je završio pozajmicu ofanzivnog veziste Hameda Žuniora Traorea iz Bornmuta.

22.45 - Milan i Roma su nastavili pregovore u vezi transfera napadača "vučice" Temija Ejbraha na "San Siro".

22.30 - Holandski napadač Vout Veghorst prelazi u Ajaks iz engleskog Barnlija.

22.15 - Lester je dogovorio dolazak mladog ofanzivnog veznog Genka Bilala El Kanusa u transferu vrednom 20.500.000 evra.

22.00 - ZVANIČNO - Napoli je Espanjolu pozajmio centarfora iz Maroka Valida Šediru. Šedira je i prošlu sezonu provo na pozajmici, tada u Frozinoneu.

21.45 - Bivšem napadaču Partizana i dugogodišnjem reprezentativcu Crne Gore Stevanu Jovetiću propao je transfer u Indiju. Umesto toga iskusni napadač mogao bi da pojača Hrvatsku Rijeku.

21.30 - ZVANIČNO - Liverpul je završio transfer gruzijskog golmana Giorgija Mamardašvilija iz Valensije. On će na "Enfild" ipak stići tek naredne sezone, kada mu istekne ugovor sa "slepim miševima".

21.15- ZVANIČNO - Saud Abdulhamid je prvi fudbaler iz Saudijske Arabije koji će zaigrati u italijanskoj Seriji A. Abdulhamid pokriva obe bekovske pozicije, a u "vučicu" dolazi iz redova prvaka Saudijske Arabije Al Hilala.

21.00 - Vulverhemtpon je blizu dovođenje golmana Sema Džonstona iz Kristal Palasa.

20.45 - ZVANIČNO - Reprezentativni levi bek Turske Ferdi Kadiolu novi je igrač engleskog Brajtona u koji je stigao iz Fenerbahčea.

20.30 - Lacio bi da dovede reprezentativca Italije Mihaela Folorunšua iz Napolija, a opcija na sredini terena je i Brazilac Artur, koji se vratio u Juventus posle pozajmice u Fiorentini.

20.15 - Ofanzivni vezni Real Madrida Brahim Dijaz mogao bi ovog leta ili naredne zime da se vrati u Milan zbog ogromne konkurencije u "kraljveskom" klubu.

20.00 - ZVANIČNO - Prvak Saudijske Arabije Al HIlal predstavio je portugalskog levog beka Žoaa Kansela. Kanselo je potpisao trogodišnji ugovor sa platom od 15.000.000 evra godišnje.

19.45 - ZVANIČNO -Vicešampion Nemačke Štutgart doveo je Amina Al Daklija iz Barnlija za 7.500.000 evra i sa njim potpisao ugovor na četiri godine. Iračanin ima 22 godine, a već je igrao u Premijer ligi.

19.30 - Defanzivac Pari Sen Žermena Nordi Mukijele stiže na pozajmicu u Bajer Leverkuzen, nakon što su se "farmaceuti" danas odrekli Odilona Kosonua, koji će narednu sezonu provesti u Atalanti.

19.15 - Transfer Skota Mektominija iz Mančester junajteda koštaće Napoli 30.000.000 evra.

19.00 - Atalanta i Bajer Leverkuzen postigli su dogovor o pozajmici štopera "farmaceuta" Odilona Kosonua, koji bi trebalo da se preseli u Bergamo. Nakon isteka pozajmice od godinu dana Atalanta će moći da otkupi Kosonua za 25.000.000 evra, dok samo pozajmljivanje "boginju provincije" košta 5.500.000.

18.45 - Fenerbahče je u pregovorima sa Gentom u vezi sa transferom levog beka Belgijanaca Arčija Brauna, koji bi protiv Partizana mogao da odigra svoju poslednju utakmicu za aktuelni klub.

18.30 - ZVANIČNO: Totenhem je Lids junajtedu pozajmio izraelskog napadača Manora Solomona, koji će narednu sezonu provesti u Čempionšipu.

18.15 - ZVANIČNO - Prvak Evrope potpisao za Arsenal!

18.00 - Vezista Olimpik Liona Orel Mangala otići će na pozajmicu u Everton.

17.45 - Ofanzivac Bajerna Kingli Koman postaće novi fudbaler šampiona Saudijske Arabije Al Ahlija za koji nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Uz Komana Srbima stiže i Žoao Kanselo.

17.30 - ZVANIČNO - Fabio Vijeria se vratio u Porto. On na "Dragao" dolazi kao pozajmljeni igrač Arsenala, uz opciju da ga "zamejvi" otkupe.

17.15 - Golman Arsenala Aron Ramzdejl mogao bi na pozajmicu u Sautempton, dok bi njegova zamena u dresu "tobdžija" u tom slučaju postao Španac Đoan Garsija iz Espanjola.

17.00 - ZVANIČNO -  Bivši fudbaler Liverpula Džondžo Šelvi novi je igrač turskgo Ejupsora, gde će mu trener biti legendarni Arda Turan.

16.45 - Crvena zvezda našla zamenu za Šerifa Endiajea!

16.30 - ZVANIČNO - Novi golman Atletiko Madrida od danas je Argentinac Huan Muso. On u redove "jorgandžija" stiže na pozajmicu uz pravo otkupa iz Atalnte. "Boginja provincije" će kao njegovu zamenu angažovati iskusnog Portugalca Ruija Patrisija.

16.15 - Švajcarski napadač Zeki Amduni postaće novi fudbaler portugalske Benfike. Amduni dolazi među "orlove" kao pozajmljeni igrač engleskog Barnlija.

15.45 - Šta se dešava u Barsi i može li prevazići krizu?

14.50 - Preokret - Ajvan Toni u Londonu?!

14.30 - Romelu Lukaku je dobio dozvolu da otputuje za Napulj. Očekuje se da transfer bude realizovan do kraja dana. Za sada nema naznaka da će Čelsi krenuti po Viktora Osimena. 

14.10 - Edi Enketija je prešao u Kristal Palas iz Arsenala. Palas će platiti 30 miliona evra i određene bonuse. 

13.40 - Rajo Valjekano se ne šali, nakon Hamesa Rodrigeza, kao slobodan igrač mogao bi da potpiše i Memfis Depaj! Njemu su propali pregovori sa Nicom i mogao bi da ostane u Madridu, ali da pojača Rajo.

13.25 - ZVANIČNO - Fransisko Konseisao je Juventusov. Kao što je najavljeno, Juve će za jednogodišnju pozajmicu platiti sedam miliona evra + dodatna tri za bonuse. 

13.05 - Iznenađenje - Ovo je novi klub Stefana Bajčetića!

12.55 - ZVANIČNO - Kao što je i najavljeno, golman Kepa napušta Čelsi i naredne sezone će braniti za Bornmut kao pozajmljeni igrač.

12.45 - Iako ga Ajaks želi i Kristijan Eriksen takođe hoće nazad u Amsterdam, Holanđani trenutno nemaju novca da ga priušte. 

12.35 - Arapi ozbiljno prete u finišu roka, dok Al Hilal želi Kansela i Komana, o čemu smo pisali, Al Ahli je povećao ponudu za Ajvana Tonija i nudi Brentfordu čak 60 miliona evra. 

12.10 - Porto želi štopera Valensije Kristijana Moskera, ali španski klub traži obeštećenje od 20 miliona evra. 

11.55 - Al Hilal pravi tim koji bi lagano mogao da se takmiči i bilo gde u Evropi, uz Žoaa Kansela, Arapi hoće i Kingslija Komana i nude mu paprenu platu!

11.45 - Vest dana za navijače Barse - Dani Olmo je KONAČNO registrovan i večeras će debitovati na gostovanju Rajo Valjekanu. 

11.30 - Konačno i on! Da li je ovo najbolji Ten Hagov prelazni rok?

11.15 - Gotovo, Juve završio najskuplje i najveće pojačanje! Dovoljno za Skudeto?

10.45 - Ukoliko Erik Garsija zatraži da ode, Barsa će ga prodati Đironi. U tom slučaju, moraće da dovede zamenu, a na listi su Džonatan Ta i Valensijin Moskera, dok se ponudio i Mario Ermoso koji je i dalje slobodan. 

10.30 - Manuel Ugarte da leti u Mančester na preglede i potpis ugovora. Junajted je ponudio 50+10 miliona evra, a PSŽ je prihvatio ponudu. Urugvajac je čekirao let i tokom danas konačno stiže u Mančester, potvrdio je Fabricio Romano.

10.15 - Danas se očekuje da Mikel Merino konačno bude predstavljen kao novi član Arsenala. Transfer iz Real Sosijedada je dogovoren još pre nekoliko dana. 

10.00 -  Koman čekira let za Englesku, Liverpul ili London?!

9.45 - Trevo Čaloba na stolu ima i ponudu Atalante. Zna se da nije u planovima Enca Mareske i čeka najbolju opciju. 

9.30 - Barsin zov upomoć za "Najki", neće Kjezu, već šest puta skupljeg i imaju plan u "minut do 12"!

9.00 - Zemljotres u Engleskoj? Blokbaster trampa Junajteda i Čelsija?!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke