Zimska pijaca (3. januar): Lukaku, Salah, Dembele, Haland, Morata i sjajna Atalanta!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.01.2022.
18:57
Izvor: Sportske.net

Šta se sve danas dešava na fudbalskoj pijaci?

Povezane vesti

Prelazni rok je već sada u punom jeku i deluje da bi ovo mogao da bude jedan od zanimljivijih u poslednjih nekoliko godina.

Nekadašnji fudbaler Juventusa napravio je paralelu: Vlahović ili Skamaka - ko će u Torino?

Sve je bilo dogovoreno, a onda je usledio preokret - tandem Čelsija gleda ka Barseloni!

Romelu Lukaku je napravio najveći "bum", svojim intervjuom, zbog kog je sklonjen iz ekipe. Spekuliše se da od njegovog statusa u Čelsiju zavisi četiri mega transfera. Ipak, njegova sudbina može da utiče i na transfere Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Feran Tores je i zvanično predstavljen na "Kamp nou", neverovatno je uporediti njegov ugovor sa onim koji je Osman Dembele dobio još 2017, a još više sa potraživanjima Franzuca u 2022.

Đoan Laporta je dodatno podgrejao navijače Barse, a navijači već maštaju o novim velikim imenima. Ovo su top 5 pojačanja i izgledu tima u 2022. godini.

Mohamed Salah još uvek nije postigao dogovor sa Liverpulom, koji se igra svojim ugledom i tako daje neproverenim izvorima da lansiraju i OVAKVE bombe. 

U centru pažnje danas je Atalanta, koja bi mogla još jednom da "izradi" Juventus i zaradi, u igri je posao sa Real Madridom

Lorenco Insinje je korak bliže neverovatnoj odluci, šta mu ovo treba?

Žoze Murinjo dovodi svog "neprijatelja" iz Londona?

Nastavite da pratite sa nama svakodnevna dešavanja sa fudbalske pijace, znate da se trudimo da budemo najbrži i to je tako već punu deceniju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke