AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Predlozi...

Povezane vesti

8773 PK 35 - JaPS 1-2I&1-3II (2.15)

U vrelim (pred)letnjim danima koji slede, valja se osvežiti tipovima iz finske druge lige. U okviru 11. kola popularne Ikoslige, PK 35 će na svojoj Algeko areni dočekati JaPS. Gosti iz Jarvenpe igraju veoma zabavan fudbal za sve neutralne navijače, na njihovim utakmicama neretko viđamo najmanje tri gola, mada su u poslednje dve utakmice “zatajili”. Sa druge strane, ekipu iz glavnog grada Finske čekaće neprijatna borba za opstanak ukoliko uskoro ne poprave formu kada igraju na domaćem terenu. Na svom “bunjištu”, PK 35 nije pobedio u četiri vezane utakmice, ali zato redovno dobija JaPS koji nikada nije pobedio na Algeko areni.

9928 Rampla Juniors - Boston River X2&0-2 (2.35)

Svojevremeno je Boston River bio jedini amaterski klub u profesionalnom rangu takmičenja u Urugvaju, ali povratak u elitu je promenio to, pa je tim iz Las Pijedrasa stigao i do plasmana u Kopa Sumaderikanu, a potom i do Kopa LIbertadoresa. “Zeleno-crvenima” ne ide loše ni ove sezone, na četvrtoj poziciji sa 27 bodova imaju čemu da se nadaju. Bostonov niz od četiri pobede prekinuo je Nasional, pa će Rampla pokušati da iznenadi River koji nije pobedio još od 2017. godine. Dva rivala odigrala su utakmicu pre samo mesec dana, tada je Boston kao gost slavio minimalnim rezultatom. Slično očekujemo i ovoga puta kada je u pitanju efikasnost.

1633 Albion - Juventud de Las Piedras 0-1I&1-2II (2.09)

Druga liga Urugvaja nije naročito zanimljivo takmičenje ukoliko volite pogotke. Retko koji timovi igraju otvoreno i napadački jer je rezultat ultimativni imperativ svih klubova u drugoligaškom karavanu. Albion je naređao niz loših rezultata zbog čega se i nalazi u donjem domu tabele, a Montevideo stiže Huventud iz Las Pijedrasa. “Kanarinci” ne stoje loše sa sedam bodova iz četiri utakmice, a eventualnim nizom pobeda lako bi mogli da prestignu Montevideo siti, još jedan u moru ambicioznih projekata Siti grupe. U poslednjih pet utakmica između Albiona i Huventuda samo je jednom bilo više od dva gola.

1269 ES Setif - Paradou 0-1I&1-2II (2.11)

Prvenstvo Alžira je sada pri kraju, ostala su još dva kola, ali se u suštini sve zna kada su u pitanju plasmani. MC Alžer je neprikosnoveni prvak, u neko od kontinentalnih takmičenja će Beluizdad i Konstantin, samo je pitanje da li u Ligi šampiona ili Kupu konfederacija. US Suf je zalutao u alžirsku elitu i bio otpisan već posle prvih deset kola, dok će se velika borba za opstanak voditi između čak šest klubova. Tih problema Setif i Paradu nemaju, pa je sve spremno za utakmicu koja nema preveliki takmičarski značaj jer timovi ne mogu da se pomere sa sredine tabele. Tradicionalno je ovo okršaj sa malo pogodaka.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak