Španci i Italijani igraju za Srbiju, Hrvati hvataju poslednji voz

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.06.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

11. dan Eura nam donosi rasplet grupe smrti!

Povezane vesti

Čim je napravljen žreb za Evropsko prvenstvo, grupa B je proglašena za grupu smrti. Pored reprezentacije Albanije, u grupi su se našli aktuelni šampioni Evrope, Italijani, bivši osvajači Evropskog i Svetskog prvenstva, Španci, i Hrvati, tim koji je osvojio bronzu na poslednjem Svetkom šampionatu

Jasno je da sve tri ekipe pretenduju na neku od medalja, ali neugodna Albanija je pomrsila konce Vatrenima, koji protiv Azura morati da igraju na pobedu kako bi ostali u igri za plasman u eliminacionu fazu turnira. Meč između Hrvatske i Italije je na programu od 21 čas, kada se sastaju i Albanija i Španija u okviru 3. kola grupne faze Eura.

Ishodi večerašnjih duela mogu dosta da utiče i na ishod grupe C, u kojoj se nalazi Srbija, jer u slučaju da Furija slavi protiv Albanije, a da Hrvatska ne pobedi Italiju, Orlovima bi potencijalno i dva boda mogla da garantuju mesto u nokaut fazi.

Hrvatska je za sada definitivno jedna od ekipa koja je najviše podbacila na turniru, dok se ni Azuri nisu baš predstavili u najsjajnijem svetlu. Obe ekipe su se namučile protiv Albanije, a Silvinjovi izabranici će protiv Španije uraditi sve što je u njihovoj moći da dodatno pomrse konce favoritima i zakomplikuju situaciju u grupi B.

Jasno je da nas i večeras očekuje uzbudljiva i neizvesna borba, pa je zbog toga kompanija AdmiralBet spremila veliki broj nagrada koje će se deliti svakog dana prvenstva. Naime, do kraja turnira možete računati na 50% freebeta danima kada igra Srbija, dok se ostalim danima dodeljuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu su i pojačane kvote koje su podvučene žutom bojom i predstavljaju najbržu prepreku do uvećanih dobitaka.

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na Euru.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak