Bivši fudbaler Partizana: "Nathova izjava dokaz njegove nemoći"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.04.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Da li je preterao Bibars Natho? Darko Tešović misli da jeste.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Darko Tešović je bio gost televizije Pink gde je govorio o nedavno završenom 173. "večitom derbiju" koji je Crvena zvezda dobila sa 3:2. 

Nekadašnji fudbaler Partizana je istakao da želi da baci akcenat na lepe poteze koji su se desili na utakmici i koji su nekako ostali zapostavljeni zbog svega što se dešavalo posle utakmice. 

"Neću da se petljam u tuđi posao, bacio bih akcenat na dobre, lepe poteze i na lep gol koji je dao igrač Partizana, Severina, golove koje su dali igrači Zvezde. Naravno da sa publikom ne možemo da pariramo 'El Klasiku', ali to smo mi. Moj stav lični, nemam ništa protiv bilo koga, ali dok god je većina stranaca u obe ekipe, to neće biti pravi derbi", rekao je Darko Tešović. 

Ima i nešto što mu je veoma zasmetalo u izjavama kod fudbalera Partizana, Bibarsa Natha. 

"Moram da budem direktan i vrlo iskren. Natho nema pravo da to kaže. Niko nema pravo da to kaže. Ko je on, on je jedan igrač, kapiten Partizana, zašto bi on izveo ekipu sa terena, voleo bih baš da mi objasni zbog kog razloga. Strahovito je to jaka izjava, da je trebalo da izvede ekipu. To je ružan način prikazivanja... Možda čak i neke njegove nemoći", rekao je Tešović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neboja
Tuesday, 23.04.2024
09:00

Znamo mi zasto Darko tako govori...pa zbog kuma...Dejana Milojevica...mani se Darko savetovanja...jebu nas a da cutimo..dokle više..