Krstajić izbacio "prljav veš" iz reprezentacije Srbije!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.09.2024.
08:50
Izvor: Sportske.net

Šta je imao da kaže?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mladen Krstajić je svojevremeno vodio reprezentaciju Srbije i to na Mundijalu u Rusiji 2018. godine, ali nakon što je njegov prethodnik Slavoljub Muslin izborio plasman na SP. 

"Javnost me je dočekala na nož. Takav sam po prirodi, možda zbog toga, jer ne znam da povučem ručnu. Da razjasnimo to u vezi s sa Muslinom, jer to mnogi vole da mi spočitavaju."

"Mene su doveli Kokeza i pokojni Bunjevčević, a ne Muslin! Da znate za ubuduće, u reprezentaciji. Kad dođe novi selektor, pomoćni moraju biti kompenzacija. Jedan iz Zvezde, drugi iz Partizana. Da imaš balans! Eto, da javnost sazna nešto što dosad nije znala. To je ono što nije normalno."

Zamisli da u nemačkoj reprezentaciji bude jedan iz Bajerna, a drugi iz Dortmunda. Kod nas je drugačije", rekao je Krstajić. 

Inače, trenutno su u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija Bratislav Živković i Goran Đorović, nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, dok je Kacuhito Kinoši kondicioni trener, čovek koji nema veze sa srpskim klubovima, ali treba napomenuti da je Ljubinko Drulović bio asistent dok nije prebačen za selektora U21 reprezentacije. 

Krstajić je tokom svoje trenerske karijere prvo vodio reprezentaciju Srbije, da bi potom bio na klupi TSC-a, Makabija iz Tel Aviva i na kraju na klupi reprezentacije Bugarske. 

Od oktobra 2023. godine je bez kluba. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke