Partizanovih 11 za derbi - Ko počinje u napadu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.04.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Imao je Duljaj manjih problema pred sutrašnji derbi.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 18.00 sati ekipi Crvene zvezde na otvaranju plej-ofa Super lige Srbije.

Poslednji put kada su se dve ekipe srele, a to je bilo pre mesec i po dana, Partizan je imao dva boda viška u odnosu na najvećeg rivala. Danas Crvena zvezda ima plus od sedam poena i priliku da pred svojim navijačima ode na dvocifrenu prednost.

Crno-beli će na ovoj utakmici biti lišeni pomoći svog stratega Igora Duljaja, ali on će biti na stalnoj vezi sa svojim pomoćnicima i čovekom koji će voditi tim sutra uveče - Albertom Nađom.

Postoji nekoliko nedoumica pred sutrašnji okršaj. Prevashodno, da li će Mateuš Saldanja krenuti od prvog minuta ili će dobiti šansu tokom meča. Utisak je da će se Duljaj opredeliti na Brazilca kao "džokera" sa klupe budući da je ovaj još rovit i da se tek vratio na teren. Od prvog momenta trebalo bi da vidimo Sameda Baždara. Povredu je nedavno doživeo i golman Aleksandar Jovanović i bez njega, Partizan bi imao ozbiljne probleme da sačuva svoju mrežu uz dužno poštovanje prema Milošu Kruniću. Jovanović je zasigurno najbolji golman šampionata Srbije u ovom trenutku.

Ipak, on bi trebalo da bude spreman od starta, dok ćemo još videti hoće li šansu u srcu terena dobiti Ovusu ili pre njega Kastiljo.

PARTIZAN: Jovanović – Stojković, Marković, Kovačević, Antić – Ovusu, Kastiljo – Kalulu, Zahid, Goh – Baždar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke