Šta je sa Kanuteom? Oglasio se agent "precrtanog" igrača Partizana!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 03.09.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Nije dobio ni sekund kod Aleksandra Stanojevića.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Senegalski vezista Frank Kanute otpisan je u Partizanu.

Kanute nije odigroa ni minut ove sezone, a u javnost je izašla informacija da mu se duguju plate.

Jeste 25-godišnjak prošao sa ekipom trener Aleksandra Stanojevića prvi deo priprema, ali se nakon toga potpunu izgubio, a o tome u kakvoj se situaciji nalazi progovorio je njegov agent Usman Điba za medije u Francuskoj.

"Frank je učestvovao u prvom delu letnjih priprema, ali nije mogao da bude prisutan u drugom delu. Nije tačno da je izostavljen iz tima. Istina je da je morao da reši porodične probleme, to je rekao sportskom direktoru i zato je odlučio da se pridruži porodici. Pravi problem su zaostale plate. Od njegovog dolaska u Beograd, klub mu je platio sam tri kirije za stan. Prošlo je osam meseci otkako mu je poslednji put plaćena stanarina, a klub mu duguje i tri nesečne zaostale plate. To je veliki problem, pogotovo što je Frank jedan od njihova dva igrača koja najviše zarađuju", rekao je Điba.

Kanute je želeo da raskine ugovor sa Partizanom, ali do dogovora nije došlo. Podsetimo vezista ima ugovor sa crno-belima do leta 2026. godine.

"Kada sam počeo pregovore za raskid ugovora, Partizan je ponudio da plati četiri meseca za raskid. To je neozbiljno za igrača koji ima dve godine ugovora. Kada sam dobio ponudu, rekao sam sebi da nas zezaju, to neće biti tako. Angažovali smo advokata da brani naše interese", pojašnjava agent fudbalera.

Najbolje i za igrača i za klub jeste rastanak, ali je veliko pitanje da li će do njega doći.

" Ne želimo da Frenk bude mesecima bez igre, jer to nije dobro za njegovu karijeru, posebno za 25-godišnjeg igrača, koji je pun talenta. Klub nas ni ispoštovao,  sada znaju naše uslove. Ako žele da se proces raskida ugovora krene dalje, oni znaju šta da rade", zaključio je Điba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke