Voša od danas na Zlatiboru, na spisku nekoliko (ne)očekivanih iznenađenja

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.06.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" igra i četiri kontrolne utakmice.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas na Zlatibor, gde će odraditi drugi deo priprema pred sezonu 2024/25, potvrđeno je na sajtu kluba.

Ekspedicija „stare dame“ smestila se danas u Hotel Zlatibor Galens, gde će boraviti tokom naredne dve sedmice.

Tokom drugog dela priprema, izabranici Božidara Bandovića odigraće i četiri kontrolne utakmice. Vojvodina će najpre naredne subote u prepodnevnim satima odigrati prvi kontrolni meč, rival je FK Noa iz Jerevena (Jermenija), a u popodnevnim protivnik je crnogorski Dečić Tuzi.

Nakon toga, 6. jula slede još dve kontrolne utakmice, prepodne rival je FK Bokelj iz Kotora, a u popodnevnim satima Mladost iz Lučana.

Na spisku igrača koji su otputovali na Zlatibor nalazi se 27 igrača, a među njima su povratnici sa pozajmica - Stefan Vukić, koji se vratio iz niškog Radničkog, ali i treći golman Matija Gočmanac koji se vratio iz Mačve i dobio je prednost ispred Nemanje Toromana. Među povratnicima su i štoper Luka Drobnjak i vezista Miloš Popović, koji su protekle sezone nastupali za Mladost GAT.

Takođe, na spisku nema ni Marka Bjekovića, koji je verovatno izgubio mesto dolaskom rumunskog internacionalca Mihaija Buteana, dok nema ni Ivana Vukčevića i Lazara Jovanovića, koji je blizu potpisa za Crvenu zvezdu.

Spisak Vošinih igrača na Zlatiboru:

Golmani: Lazar Carević, Dragan Rosić, Matija Gočmanac;

Odbrambeni igrači: Mihai Butean, Milan Lazarević, Guram Giorbelidze, Stefan Đorđević, Seid Korać, Đorđe Crnomarković, Igor Jeličić, Luka Drobnjak, Stefan Bukinac, Siniša Tanjga;

Vezni igrači: Vukan Savićević, Njegoš Petrović, Dejan Zukić, Marko Veličković, Uroš Nikolić, Miloš Popović, Marko Poletanović;

Napadači: Andrija Radulović, Zadi Kejleb Seri, Norman Kembel, Aleksa Vukanović, Mihailo Ivanović, Petar Sukačev, Stefan Vukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke