AdmiralBet tipovi - Brazilci donose mega kvotu!

Autor: Nemanja Janošev
petak 28.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

I ovaj put za vas smo izdvojili 10 tipova.

Povezane vesti

Prelazi

 

4972 Memphis – Phoenix Rising 1-1X (2.49)

 

Prošle godine u ovo vreme Memfis je pretrpeo težak poraz od Finiks Rajzinga, bilo je čak 6:0 za Finiks u tom meču i konačno je sada prilika za eventualni revanš i ''naplatu dugova''. Nije realno očekivati da bi Memfis mogao na sličan način da uzvrati Finiksu, s obzirom da ove sezone i jedni i drugi igraju dobro u američkoj USL ligi i nalaze se u plej-of zoni Zapadne konferencije. Zanimljivo, u poslednja četiri kola i jedni i drugi imaju po tri remija i pobedu, pa ovde možda najviše ''miriše'' na novi remi, ali blagu prednost daćemo domaćinu koji će iz pomenutog razloga imati poseban motiv protiv ovog rivala.

 

5044 Kuressaare – Paide X-2 (4.40)

 

Od maja prošle godine Kuresare je postao ''redovna mušterija'' ekipi Paidea. Od tada su ove dve ekipe imale pet međusobnih duela i svih pet mečeva je Paide rešio u svoju korist. I ove sezone je pokazao da ima bolji tim od Kuresarea, a poslednji put su se sastali u nacionalnom kupu, kada je slavio sa 2:0. I trenutni izgled tabele šampionata Estonije potvrđuje ulogu favorita koju će imati gostujući tim u ovom meču, ali ono što daje nadu Kuresareu je to što je Paide doživeo četiri poraza u poslednjih pet kola, ispao iz Top 3 na tabeli, odnosno udaljio se od mesta koja donose prolaz na evropsku scenu. Ipak, bolje igra u gostima nego na svom terenu, pa očekujemo da se to još jednom potvrdi.

 

5683 NSI Runavik – Klaksvik X2-2 (1.95)

 

Klaksvik je u poslednjih nekoliko godina bio dominantan na Farskim Ostrvima, prošle sezone je ostvario i istorijski plasman u grupnu fazu Lige konferencija, ali izgleda da bi ove sezone moglo da dođe do prekida te dominacije, pogotovo posle dva nedavna poraza koje je doživeo od direktnih konkurenata za titulu – Vikingura i HB Toršavna. Zato sada zaostaje čak devet bodova za njima i ako želi da ostane u konkurenciji za vrh, neophodna mu je pobeda na gostovanju četvrtoplasiranom Runaviku. Favorizovanim gostima neće biti lako, uzdrmani su, ali očekujemo da će se izdići iz trenutne situacije i ostvariti važan trijumf.

 

5004 Cuiaba – Bragantino SP X-X (4.35)

 

Ravnopravna, neizvesna borba i ''miroljubiv'' ishod. U najkraćem, to je nešto što očekujemo od ovog meča brazilske Serije A, pa u skladu s tim i ova prognoza. Bragantino bolje stoji na tabeli, trenutno je sedmoplasirani i ima šest bodova više od narednog rivala, ali mu u poslednje vreme ne ide u gostima. Na tri poslednja gostovanja upisao je tri poraza, ali sada će imati lepu priliku da tu negativnu seriju prekine, jer Kujaba ove sezone ne blista na svom terenu. U prethodna dva kola Kujaba je vezala dva remija, a naša procena je da je i ovde najrealniji takav ishod.

 

Daj gol

 

5283 Incheon United – Gangwon 3-6 (2.11)

 

Nisu u formi ni jedni, ni drugi, jer su u poslednja dva kola korejske K1 lige pretrpeli poraze i pokvarili plasman na tabeli. Gangvon je ipak u boljem položaju, jer je trenutno četvrti i još uvek donekle ima bodovni priključak za vodećim ekipama na tabeli. Takođe, Gangvon je i ekipa koja je prepoznatljiva po tome što se na njihovim utakmicama često postiže veliki broj golova, uglavnom po tri ili više. Nema razloga da se to sada promeni, pogotovo jer će imati ogroman motiv da dobije meč protiv Inčona koji je već dugo bez pobede i ima samo dva boda u poslednjih pet kola. Jasno je ko je favorit, ali golove ovde stavljamo u prvi plan.

 

5144 Guangzhou FC – Nanjing City GG&1+I (2.06)

 

Gvangžu je osmostruki šampion Kine, dvostruki osvajač azijske Lige šampiona, ali već dve sezone tavori u kineskoj drugoj ligi. Posle 14 odigranih kola ima jedanaest bodova manje od vodećeg Junana, trenutno je šestoplasirani i još uvek ne deluje kao tim koji je kadar da se vrati najpre u elitni rang takmičenja, a onda i na staze stare slave. Gvangžu je ove sezone efikasan, ali i prima dosta golova, pa ga loša odbrana i košta boljeg plasmana na tabeli. U prethodna dva kola nema pobedu, a sada mu u goste dolazi Nanđing, još jedan tim iz sredine tabele. Ne bismo se usudili da prognoziramo ishod, Nanđing je trenutno u nešto boljoj formi, ali golovi ne bi trebalo da izostanu.

 

Katanac

 

5261 Cerezo Osaka – Nagoya Grampus 0-1I&0-1II (1.99)

 

U japanskoj ''Džej ligi'' Nagoja je jedna od ekipa sa najlošijom formom u ovom trenutku. Dugo je bez pobede, ima dosta problema u ofanzivi, neefikasna je, a da sve bude teže za nekadašnji klub Dragana Stojkovića Piksija, sada ga očekuje gostovanje vrlo dobroj ekipi Serezo Osake koja je dobrim rezultatima u poslednje vreme uspela da se probije vrlo blizu pet najboljeplasiranih ekipa na tabeli. Domaćin je favorit, ali ni on ne može da se pohvali većom efikasnošću, pa očekujemo meč sa malim brojem golova.

 

5171 Tristan Suarez – Almirante Brown 0-2 (1.48)

 

Almirante Braun je jedna od najneefikasnijih ekipa u argentinskoj drugoj ligi ove sezone. Svega deset golova su postigli na 20 odigranih utakmica i to je glavni razlog što se nalaze pri dnu tabele u sojoj Grupi B. Ipak povoljna okolnost za njih u toj priči je što im defnziva solidno funkcioniše, pa primaju nešto manje od jednog gola po utakmici u proseku. Tristan Suarez nije ekipa koja bi značajnije mogla da uzdrma odbranu Almirantea, iako je u poslednja dva kola ostvarila dve minimalne pobede. Ovde se kao logičan izbor pre svega nameće igra na mali broj golova.

 

Tačan rezultat

 

4934 New York City – Orlando City 2:1 bilo kada (3.23)

 

Njujork siti je vezao tri uzastopna poraza u MLS ligi, ali treba imati u vidu da je imao i teške protivnike, poput aktuelnog šampiona Kolambus Krua, pa LA Galaksija, a zatim je minimalno poražen i na gostovanju u Nešvilu. Sada bi, bar na papiru, trebalo da ima nešto lakši posao na svom terenu protiv Orlando sitija protiv koga dobro igra pred svojim navijačima i koga je pobeđivao kao domaćin u prethodnih par susreta. Orlando igra promenljivo, ali uglavnom padaju golovi na njegovim utakmicama, pa ako volite igru ''tačan rezultat'', predlažemo 2:1 u bilo kom trenutku meča.

 

4933 Seattle Sounders – Chicago Fire 1:0, 2:0, 3:0 (3.29)

 

Sijetl se nedavnim pobedama nad Minesotom i Dalasom na svom terenu značajno približio plej-of zoni Zapadne konferencije u MLS ligi, a sada ima odličnu priliku da taj pohod uspešno nastavi. Naredni rival mu je poslednjeplasirani tim Istoka, ekipa Čikago Fajera, koja je ipak nije ''vreća za udaranje'', bez obzira na poziciju na tabeli. Nedavno je Toronto to osetio na svojoj koži kada je na svom terenu poražen od Čikaga sa čak 4:1, ali to je ujedno i dobra opomena ekipi Sijetla da maksimalno ozbiljno shvati svog sledećeg rivala.

 

 

Ne propustite