Miško vidi NBA Ol-star igrača u još jednom reprezentativcu Srbije!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.05.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Veruje u njega.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Miodrag Miško Ražnatović, verovatno najpoznatiji evropski menadžer u košarci, gostovao je u emisiji "U obruču" i govorio je, između ostalog, o igračima u NBA ligi koje on zastupa. 

Jedan od njih je i onaj najbolji - Nikola Jokić. 

"Svaki put pomislimo 'to je to' od Jokića, a onda se desi još... Izuzetno, zaista. Kad su me prošle godine pitali da li Denver ima šanse da uzme titulu, rekao sam decidirano - nema šanse. Sad ću opet to da kažem, pa neka opet osvoji. To je nemoguće kako igra, ona dodavanja posle Lejkersa..."

Smatra da Amerikanci sada drugim očima gledaju Nikolu Jokića. 

"Godine osporavanja Jokića su prošle, više ih nema. Opustili su se i uživaju u onome što radi", rekao je Ražnatović. 

O Nikoli Joviću misli da ima Ol-star potencijal. 

"Sjajan je, nema igrača te visine koji igraju kao bekovi, a u Megi je dugo igrao beka. Negde u epicentru te njegove krize neigranja sam ga posetio u Majamiju i kao da sam imao kristalnu kuglu i rekao sam mu kad dođe, moraš da budeš spreman. Sad nema dileme, on je NBA igrač i starter. Rekao sam sebi pre godinu dana da za najviše pet godina mora da bude i on Ol-star igrač jer je četvorka najdeficitarnija pozicjja, dobiće kilograma, biće šut još bolji. A tu je i još jedna stvar - tek sada ulazi u starosnu dob kada je Jokić debitovao u NBA. Zaista puno verujem u njega, ali nisam jedini", rekao je Ražnatović. 

Vasilije Micić je konačno dobio pravu šansu prelaskom iz Oklahome u Šarlot. 

"Vasa je najbolji evropski bek i tu nema dileme da mogu da igraju takvi igrači u NBA, samo je pitanje bilo da dobije minute i da igra", rekao je Miško. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke