Zvezda dobila još jednog sponzora!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Dodatna sredstva za klub i ''vetar u leđa'' za nove pobede.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

ALTA Banka se sa ponosom pridružila listi sponzora košarkaškog kluba Crvena zvezda. Ova saradnja dodatni je pokazatelj kontinuirane posvećenosti ALTA Banke društveno odgovornim aktivnostima među kojima je i pružanje podrške sportu i promocija zdravog načina života, u zajednicama u kojima posluje.

''U ALTA Banci prepoznali smo značaj sporta kao jednog od ključnih faktora za razvoj mladih u Srbiji i izgradnju jačih i zdravijih lokalnih zajednica. Upravo iz tog razloga, čast nam je što imamo priliku da podržimo rad KK Crvena zvezda i omogućimo bolje uslove za košarkaše kojima je sport život'', rekao je dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke

Saradnja sa KK Crvena zvezda predstavlja još jedan važan korak ALTA Banke ka jačanju društvene odgovornosti kompanije.

''Bilo da je reč o sportu, kulturi ili obrazovanju, programi društvene odgovornosti ključni su deo poslovanja ALTA Banke i podrazumevaju dugoročnu i iskrenu posvećenost zajednicama u kojima poslujemo'', poručili su iz ALTA banke.

U saopštenju dostavljenom medijima, navodi se da je KK Crvena zvezda, osnovan pre skoro 80 godina, jedan od najprestižnijih košarkaških klubova u našem regionu, sa više od 20 titula šampiona države i brojnim legendarnim članovima koji su osvajali medalje na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenjima. Saradnja sa posvećenim sponzorima, kao što je ALTA Banka, omogućiće klubu dodatna sredstva za saradnju sa mladim talentima i poboljšanje uslova za njihov dalji razvoj kao i pružiti vetar u leđa za nove pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ONA I NJENA VLAST - DOBITNO
Friday, 06.09.2024
12:34

VUCIC KALEMI SPONZORE U SVOJU ZVEZDU. OPET DUGOVI DO GUSE ALI SE VESTO BRISU. BRISU IME ,DODAJ IME PROMENI ADRESU I ODU TESKI MINUSNI MILIONI EVRA.