AdmiralBet kombinacije - 2,30 na Celje, i kvota 3,24 u Bukureštu

Autor: Milovan Longinov
petak 19.07.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Kombinujte jake kvote.

Povezane vesti

1674 Fram Reykjavik – Valur X2&3-5 (2.21)

 

Valur je jedan od glavnih kandidata za titulu na Islandu ove sezone, ali je nedavnim porazom od Akranesa donekle izgubio korak za vodećim Vikingurom koji sada ima pet bodova više. Ako želi da ostane konkurentan u borbi za vrh tabele, Valuru će biti neophodni bodovi na gostovanju ekipi Frama koja takođe nije bez ambicija, jer se bori da zadrži mesto koje vodi u plej-of. Valur je favorit u ovom meču, ali u poslednje vreme teško izlazi na kraj sa Framom i pobede koje je ostvarivao su uglavnom bile minimalnom razlikom. Ono po čemu je Valur prepoznatljiv ove sezone je efikasna igra, a tu prednjače Patrik Pedersen i Ingi Jonson koji su među najboljim strelcima lige. Zato i sada očekujemo golove.

 

1650 Machida – Yokohama Marinos 1&2+ (2.23)

 

Mačida sve bolje igra u japanskoj ''Džej ligi'', gde je vodeća na tabeli sa pet bodova više od drugoplasirane Serezo Osake. U prethodna tri kola je ostvarila sve tri pobede i učvrstila se na vrhu, a sada će na svom terenu imati lepu priliku da tu seriju nastavi, u duelu sa Jokohama Marinosima. Dugo je Jokohama ređala poraze, a iz krize je izašla neočekivanom, i to ubedljivom pobedom nad Kašimom Antlers (4:1) koju vodi Ranko Popović. Taj rezultat je svakako poziv na oprez ekipi Mačide, ali u prethodna dva međusobna susreta Mačida je oba puta dobila Jokohamu, po jednom u prvenstvu (3:1) i u kupu (4:1). Čekamo ''het-trik''.

 

1850 Tammeka – Flora 2&0-4 (2.20)

 

Flora je aktuelni šampion Estonije, ali u tekućoj sezoni je prilično daleko od samog vrha na kom se posle 20 odigranih kola nalazi Levadija sa čak 15 bodova više. U prošlom kolu je upravo Levadija savladala Floru koja je u prethodne dve nedelje bila posvećena nastupima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali se tamo nije proslavila u dvomeču sa ekipom Celja. Sada je očekuje gostovanje ekipi Tameke koja je u prethodnih pet kola upisala samo jednu pobedu, pa je za očekivati da Flora konačno izađe iz serije loših rezultata. Kad su golovi u pitanju, i jedni i drugi u poslednje vreme uglavnom igraju u rasponu od 0-4 pogodaka po utakmici.

 

1743 Celje – Bravo 1&2-4 (2.30)

 

A kad već pominjemo Celje, prilika je da najavimo i njihovu premijeru u novoj sezoni slovenačkog šampionata. Branilac titule prvaka Slovenije je, dakle, već uspešno startovao na evropskoj sceni u dvomeču sa Florom koju je savladao 5:0 u gostima i 2:1 kod kuće, a strelac pobedonosnog gola u revanšu bio je i nama već dobro poznati Žan Karničnik, koji je postigao gol za Sloveniju u remiju sa Srbijom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. A da ni ekipa Brava nije za potcenjivanje, uverili su se fudbaleri Partizana tokom nedavnih priprema u Sloveniji, kada su poraženi sa 2:1 od pomenutog slovenačkog kluba. Ipak, Celje će svakako biti favorit, pogotovo jer je od šest poslednjih međusobnih susreta sa Bravom, čak pet rešio u svoju korist, uz jedan remi.

 

1675 Charleston Battery – Miami 1-1&4+ (2.42)

 

Ovde ne bi trebalo da bude dileme oko pobednika. Ako ne pratite redovno fudbalske događaje u Sjedinjenim Američkim Državama, podsetićemo da se radi o utakmici američke USL lige, gde je Čarlston ove sezone jedan od glavnih favorita za najviši plasman. Trenutno je drugoplasiran u Istočnoj konferenciji, a ovog vikenda će imati ''zicer'' na svom terenu da upiše novu pobedu i učvrsti se među vodećima. Rival mu je Majami koji je najslabiji tim lige i koji ima samo osam bodova iz 19 odigranih utakmica. Njegove utakmice u poslednje vreme obiluju golovima, pa tako nešto treba da očekujemo i ovog puta.

 

1730 Elfsborg – Mjallby 1X&2-4 (1.92)

 

Posle obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope i dvomeča sa kiparskim Pafosom, ekipa Elfsborga se za vikend okreće derbi utakmici 16. kola šampionata Švedske protiv trećeplasiranog Mjalbija. U protekla dva kola Elfsborg je odigrao odlično i ostvario dve ubedljive pobede, pa sada želi da nastavi tu seriju i značajno se približi Mjalbiju na tabeli. Međutim, i Mjalbi je u odličnoj formi, vezao je četiri pobede u nizu, a jedna od njih je i trijumf nad vodećim Malmeom. Jasno je da Elfsborgu neće biti nimalo lako da dođe do novih bodova, ali treba imati u vidu i da je prethodna dva susreta sa ovim rivalom rešio u svoju korist (2:0 i 1:0).

 

1886 Rosenborg – Lillestrom X2&1-3 (3.15)

 

Rozenborg je najtrofejniji klub u Norveškoj, ima 26 osvojenih titula, ali u poslednjih nekoliko godina nije na šampionskom nivou. Tako je i ove sezone, trenutno zauzima tek jedanaesto mesto posle 15 odigranih kola, pa bi i opstanak mogao da bude doveden u pitanje, jer je na samo tri boda iznad opasne zone. Zato je duel sa Lilestremom od velike važnosti za domaću ekipu, ali su gosti u boljoj formi i upisali su tri pobede u poslednja četiri kola. I Lilestrem je nekadašnji šampion, pet puta je osvajao titule u Norveškoj, ali poslednju još davne 1989. godine. Bez obzira na najnovije dobre rezultate, i dalje je daleko od vrha i zauzima sedmo mesto sa dva boda više od Rozenborga, ali čak 15 manje od vodećeg Bodo Glimta. U prošloj godini Lilestrem je oba puta bio bolji u međusobnim duelima, pa mu i sada dajemo blagu prednost.

 

1733 Mariehamn – SJK 2&2+ (2.13)

 

Iz Norveške se selimo u Finsku, gde je SJK iskoristio najnovije kikseve KuPS-a i HJK Helsinkija i izjednačio se sa njima na vrhu tabele, pa borba za titulu postaje veoma zanimljiva. SJK je u dobroj formi, ima tri pobede i remi u poslednja četiri kola, a sada ga čeka gostovanje Mariehamu, ekipi iz donjeg dela tabele koja ovaj meč dočekuje posle dva vezana poraza. Krajem maja SJK je na svom terenu poražen sa 2:0 od ovog rivala, što mu je sada dodatna motivacija, ali i razlog za oprez. Bez obzira na to, gosti su favoriti u ovom meču.

 

1848 Rapid Bucuresti - CFR Cluj 2&2-5 (3.24)

 

U Rumuniji se ovog vikenda igraju mečevi drugog kola u novoj sezoni. Rapid je startovao remijem protiv Ute iz Arada, a Kluž je na svom terenu bio bolji od Dinama iz Bukurešta (3:2). Ovaj meč će imati i epitet derbija kola, s obzirom da je Kluž vicešampion, a Rapid se na vicešampionskoj poziciji nalazio pred plej-of u kom je katastrofalno igrao i pao tek na šesto mesto. U tom periodu je Kluž dva puta savladao ekipu Rapida, uz po pet postignutih golova (4:1 i 3:2), pa mu i sada dajemo prednost.

 

1655 Jeonbuk Hyundai Motors - Ulsan HD 2&0-3 (3.16)

 

U Južnoj Koreji se već ušlo u poslednju trećinu sezone, a ovog vikenda se igraju utakmice 24. kola. Ulsan se potvrdio kao ozbiljan kandidat za titulu i sada ima samo bod manje od vodećeg Gimčona. Međutim, u prethodna četiri kola je upisao dva poraza, mogao je i da se izdvoji na vrhu, ali će za to morati da čeka novu šansu. Gostovanje Jeonbuku koji je na jedanaestom mestu i sa samo četiri pobede iz 23 odigrana kola prilika je za novi napad na vrh tabele. Ako želi titulu, Ulsan mora da dobija ovakve utakmice.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak