Alivodić čekao deceniju na Vošin dres

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.01.2013.
20:15
Izvor: Sportske.net

Prvo pojačanje Fudbalskog kluba Vojvodina u zimskom prelaznom roku Enver Alivodić kazao je da mu se ostvario davnašnji san koji je "sanjao" pre tačno deset godina.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Momak koji je svoje fudbalske kvalitete ugalvnom pokušavao da pokaže igrakjući za klubove koji su se borili za opstanak u Superligi konačno se priključio timu koji ima afinitete ka najvišim ciljevima.

"Do sada sam igrao uglavnom u ekipama koje su se borile za opstanak, a sada sam u sasvim drugoj poziciji.  Došao sam u  klub sa velikim ambicijama i želim da dam pun doprinos borbi za najviše ciljeve. Ne volim da obećavam „kule i gradove“ jer je to praktično nemoguće" kazao je Alivodić za "Dnevnik".

Enver Alivodić želeo je da obuče "Vošin" dres još pre deset godina ali mu to nije pošlo za rukom. Ipak, danas su mu se ostvarili tinejdžerski snovi.

"Znam u kakav klub sam došao i tu nemam nikakve dileme. Vojvodina sigurno neće biti samo usputna stanica u mojoj karijeri. Želim samo da poručim navijačima da ću u svakoj utakmici u kojoj budem igrao maksimalno ispoštovati dres koji nosim. Dres koji, na moju žalost,  nisam uspeo da izborim kada sam kao 18-godišnjak pre tačno 10 godina  bio na probi u Vojvodini. Eto…izgleda da mi je Voša ipak bila suđena" istakao je Alivodić.

Ne propustite