'Alo' tvrdi - Oumaru zbog Zvezde otišao u Belgiju!

Autor: Miloš Marković
nedelja 11.08.2013.
13:58
Izvor: Sportske.net

Pomenuti izvor prenosi ekskluzivnu informaciju i prave razloge zbog kojih je Abubakar Oumaru naprasno napustio redove novosadskog kluba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Naime, Abubakar Oumaru je razočarao upravu Vojvodine samoinicjativnim dogovorom koji je postigao sa belgijskim Beverenom.

Mateja Kežman je priznao da je Kamerunac iznenadio i razočarao svojim ponašanjem sve u klubu, koji je na ime prelaska u redove Beverena zaradio tek 50 hiljada evra.

Iako je rekao da želi u Belgiju kako bi bio bliži svojoj porodici i prijateljima, list 'Alo' tvrdi da je Oumaru zbog Crvene zvezde prešao u Belgiju.

Neverovatan scenario je takav da je Kamerunac našao efikasno rešenje da prevaziđe jasnu politiku svog kluba koji ne dozvoljava svojim igračima transfere u redove Partizana i Crvene zvezde.

S tim u vezi, 'Alo' tvrdi da je Oumaru 'napravio pakleni plan' i osmislio način kako da se vrati u klub koji nije zaboravio i klub koji je želeo da ga dovede tokom ovog leta.

Naime, Oumaru će navodno već u januaru 2014. godine ponovo u Srbiju i na 'Marakanu', na kojoj se nije naigrao pre odlaska u OFK Beograd.

Pomenuti izvor ističe da će Abubakar transferom u Crvenu zvezdu, svom bivšem klubu Vojvodini doneti 10% na koliko Novosađani imaju od naredne prodaje Kamerunca, te da će u Crvenoj zvezdi zarađivati 20 hiljada mesečno, što je tri ili četiri puta više nego suma koju je zarađivao u Novom Sadu.

Ne propustite