Bajko: ''Kad se Zvezda pojača i uigra...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi golman Crvene zvezde već počinje da briljira i na pripremnim mečevima. Protiv Triglava je odbranio i jedanaesterac, što mu dodatno podiže samopouzdanje i optimizam pred nastavak sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U iščekivanju dolaska prvog zimskog pojačanja, 33-godišnjeg defanzivca Sava Pavićevića, fudbaleri Crvene zvezde ređaju pobede na pripremnim mečevima u Sloveniji.

U ponedeljak su savladali Triglav sa 3:1, a pažnju na sebe skrenuo je i golman Boban Bajković, koji je odbranio jedanaesterac protivničkom  igraču.

Posle meča, iskusni čuvar mreže je naglasio da je zadovoljan zbog tog detalja, uz uverenje da će sa sjajnim odbranama nastaviti i onda kad bude najvažnije, u prolećnom delu sezone.

Naravno, nema dana, a da se u Zvezdinim redovima ne pomene borba za titulu, pa tako i Bajković, ohrabren utiscima iz dosadašnjeg toka priprema, još jednom optimistički govori na tu temu.

''Nadam se da će uskoro stići i najavljena pojačanja i da ćemo biti još bolji. Neki od igrača nisu prošli prethodni ciklus priprema, međutim, sada smo svi bili zajedno od prvog dana i to se primećuje u do sada igranim utakmicama. U prethodnih šest meseci smo se svi dobro upoznali, povezali i sada će uigravanje ići mnogo lakše'', izjavio je Bajković za klupski sajt.






Ne propustite